Роклята на Джулия Робъртс, за която всички говорят

Джордж Клуни е сред отличените на 45-ата церемония на Kennedy Centre Honours. Това са годишни отличия, давани на хора в сценичните изкуства за техния принос към американската култура през целия им живот. На събитието, което се състоя в неделя, 4 декември, актьорът пристигна с ливанско-британската си съпруга Амал Клуни, която блестеше в рокля на Valentino със сребърни пайети.
Въпреки че както винаги Амал изглеждаше ослепително, Джулия Робъртс се превърна в звездата на вечерта. Причината: облеклото, което избра да носи. 
Робъртс, която е участвала заедно с Клуни в редица филми, последният от които е “Билет за рая”, беше облечена в рокля, украсена с образа на нейния дългогодишен приятел. Тя носеше персонализирана черна рокля на Jeremy Scott за Moschino, по която бяха принтирани рамкирани снимки на Клуни.
Изображенията включват портрети на актьора, както на червения килим, така и в някои от най-известните му роли, включително като Дъг Рос в медицинската драма “Спешно отделение”. На един от кадрите пък Клуни е на сцената, след като печели наградата Cecil B DeMille на Златните глобуси през 2015 г.
За да изкажат уважението и заявят подкрепата си към Джорджн Клуни, на тържественото събитие присъстваха и колегите му от “Бандата на Оушън” –  Мат Деймън и съпругата му Лусиана Барозу, както и Дон Чийдъл със съпругата си Бриджид Култър.
Чийдъл не пропусна да похвали Клуни за хуманитарната му дейност, а Робъртс го описа като “човек от Ренесанса”. Деймън възприе по-забавен подход, поставяйки под съмнение етикета, често поставян на Клуни като “последната истинска филмова звезда”.
Годишните награди на центъра Кенеди, които отбелязват постиженията на артистите и приноса им към американската култура, отличиха и ирландската група U2, както и изпълнителите Ейми Грант, Гладис Найт и Таня Леон. Наградите се връчват ежегодно от 1978 г. насам. На събитието присъстваха и президентът на САЩ Джо Байдън, съпругата му Джил Байдън, вицепрезидентът Камала Харис и нейният съпруг Дъг Емхоф, отбелязват от The National News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лили Иванова изненада звезда на Музикалния театър СНИМКА

Лили Иванова разчувства безкрайно звездата на Музикалния театър Александър Мутафчийски, който на вчерашния 4-ти декември отбеляза своя 50-годишен юбилей и 25 години творческа дейност с постановката “Цигулар на покрива” на сцената на Музикалния театър. Освен в ролята на млекаря Тевие, в постановката Мутафчийски е асистент-режисьор на популярния театрален режисьор Небойша […]

Subscribe US Now