С какво Мелания Тръмп е не по-различна от всеки от нас

Освен първа дама, Мелания Тръмп е жена, съпруга и майка. И въпреки че днес тя страни от светлините на прожекторите, все пак напомня за себе си чрез социалните медии. Макар публикациите ѝ да са насочени основно към бизнеса ѝ с козметични продукти, отбелязване на официални празници или пък в подкрепа на съпруга ѝ – бившия президент Доналд Тръмп.
Но преди да стане първа дама, Мелания бе доста запален потребител на социалните мрежи. И не пропускаше да отбележи всякакви ситуации, свързани със семейството и личния ѝ живот – за които хората обикновено с удоволствие споделят.
Ето няколко примера, подбрани от Hola, които показват, че Мелания Тръмп много общо с мнозинството от нас.
Тя често споделяше снимки на съпруга и сина си. През 2014 г. Мелания заснема Доналд и Барън, докато са в семейната кола. А към публикацията шеговито пише: “Обичам моя красив шофьор и охрана.”
През 2015 г. Мелания сподели красив пейзаж към Ню Йорк, където е живяла със семейството си, като го озаглави “Светлините на града”.
Огледалните селфита са нещо обичайно. Отново през 2015 г., един от най-плодотворните периоди на Мелания в социалните мрежи, тя сподели своя снимка пред огледалото, на която добавя финалните щрихи към тоалета си.
Да демонстрираш кулинарните си умения е почти задължително, когато използваш социални мрежи. Затова и Мелания споделяше снимки на домашно приготвена харна – като тази органична пица, като събра над хиляда харесвания.
И, разбира се, снимки от самолета. Подобно на всички нас, тя е изпитвала желание да увековечи момента, в който самолетът е на път да се приземи, предоставяйки неподправена гледка към града.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Решено е: bTV бие шута на водещ, който се изложи брутално в ефир

Кратка се оказа работата на Митьо Маринов като лице на „Тази събота и неделя“ по БТВ. Работата на водещия не спори и продуцентите на предаването никак не са доволни от неговото представяне до момента, пише “Уикенд”.  Митьо се опитва да бъде забавен водещ, но е очевадно, че няма чувство за хумор […]

Subscribe US Now