Решено е: bTV бие шута на водещ, който се изложи брутално в ефир

Кратка се оказа работата на Митьо Маринов като лице на „Тази събота и неделя“ по БТВ. Работата на водещия не спори и продуцентите на предаването никак не са доволни от неговото представяне до момента, пише “Уикенд”. 

Митьо се опитва да бъде забавен водещ, но е очевадно, че няма чувство за хумор и не му се получават шегите. На началниците му вече им дошло до гуша да треперят всеки път каква „оригинална“ шега ще пусне и затова започнали кастинг за нов водещ.
Некомпетентността на Маринов е видна дори за гостите му. Неотдавна се наложи актрисата Силвия Лулчева да му прави забележка, че не се е подготвил добре за интервюто с нея.

Преди седмица пък Митьо си направи неуместна шега, докато актрисата Луиза Григорова обясняваше за смяната на партньорите в любовта. Тогава водещият опита да бъде забавен с репликата „викат му „суингъри“, което обаче не беше на място, защото ставаше въпрос за любовна пиеса, която разкрива множество чувства.
Митьо Маринов има богат опит като репортер. Близо 10 години той се занимаваше с отразяване на политически събития. 
Като водещ на предаване обаче е пълна скръб. Повечето зрители са на мнение, че му липсва опит и един вагон книги, за да бъде добър водещ./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Петра се завръща на сцената, ето къде ВИДЕО

“Хищната хиена” Петра се завръща на музикалната сцена с гръм и трясък. От почти 20 години тя живее в Кипър и се отказа от успешната си кариера, но сега е в България и е готова за разтърсващо парти, което ще се помни дълго.  Преди броени дни тя отбеляза 60-годишен юбилей, […]

Subscribe US Now