5 идеи за празничен маникюр

Какви ли маникюри не видяхме през 2023 г. – американски и японски, бароков и златен, вдъхновен от “Барби” и “Малката русалка”, както и обичайната смяна на цветовете със смяната на сезоните.
А ето че дойде време за най-блестящия и празничен маникюр, който да носим на коледни партита и семейни събирания, както и на посрещането на Новата година. Ето пет идеи за него.
Коледна декорация
Червено и зелено са класическите цветове за Коледа, а този маникюр използва традиционни мотиви като клонките с имел за празнично настроение.
Каре
Карето – особено в шотландската си разновидност, винаги се е свързало със студените месеци и празниците през тях. А този маникюр ни дава възможност да го почетем – освен това е лесен за осъществяване у дома.
Коледни бастунчета
Традиционното празнично лакомство намира чудесно място върху ноктите в този забавен по детски маникюр. Бихме го направили и върху бяла основа.
Дядо Коледа
Няма нужда да рисуваме лицето на добрия старец, за да се чувстваме в празнично настроение. Достатъчно е една червена шапчица с бял помпон върху ноктите.
Коледна елха
Както казахме, зеленото и червеното са цветовете на Коледа. Когато добавим като декорация и златна звезда върху изрисуваната елха на ноктите, сме готови за празниците!

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-очакваните филми през 2024 (част 1)

Коледните празници са идеалният момент не само да се съберем с близките си и получим подаръци, но и да обърнем поглед към предстоящата година. В този конкретен случай ще разгледаме първата част от най-очакваните филми през идната 2024 г. Списъкът е наистина дълъг и се очертава една интересна по отношение […]

Subscribe US Now