След ареста на брат му и откритата дрога в кръвта, Борис Дали гази нагло закона и застрашава живота на…. ВИДЕО

Само преди броени часове братът на Борис Дали бе хванат да шофира с голямо количество кокаин в кръвта. А самият Борис Дали нарушава нагло закона и подлежи на глоба, алармират пред медията ни възмутени граждани. Пайнерският изпълнител неведнъж е демонстрирал страстта си към високите скорости, но това застрашава живота на случайни минувачи. 

Тези дни в един от родните ни морски курорти Борката реши да демонстрира шофьорските си умения, мислейки си, че се намира в сцена на “Бързи и яростни”. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Boris Dali (@boris.dali_official)

От клипчето ясно си личи, че Борис Дали настиска педала повече от позволеното за населено място и сериозно движение. Но искал да покаже новото си червено кабрио, което отдалеч хваща окото и със сигурност жените му се лепят като мухи на мед. 
Изпълнителят на “Пиян” обича са шофира мощни коли и често си позволява да превърта километража. Освен това, Борката има мотор, с който също прави заплашителни за околните действия. Карането на една гума е негова запазена марка, с което застрашава собствения си живот и този на случайни хора, които неволно са се озовали свидетели на сцената./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Никол Шерцингер показа как го прави

Никол Шерцингер е с тяло, което кара много хора да се чудят как го постига. Не че тя отдавна не е разкрила тайната си – певицата е маниак по фитнеса и стриктно следи храненето си. Само преди дни тя даде точната рецепта за стегнати корем, крака и ръце. Никол публикува в Instagram вдъхновяващо […]