Снахата на Кремена Халваджиян й нанесе жесток удар навръх РД СНИМКИ

Кремена Халваджиян наскоро беше рожденичка, а партито по случай празника на стилистката, което бе в собственото й заведение в центъра на София, очаквано бе лъскаво, шумно и с много блясък.

Жената на Маги Халваджиян посрещна своите 53, заобиколена от близки и много приятели, които по тразиция украсяват празничните й моменти. Един важен човек от семейството обаче липсваше – нейната снаха Алекс Енева.
Маги Халваджиян взриви с тези думи за Кремена СНИМКИ

Факт е, че досега ексцентричната хореографка никога не е отсъствала от партитата, организирани от Кремена Халваджиян, но този път я нямаше, което нямаше как да не направи впечатление. Това поне е видно от снимките, публикувани в социалните мрежи от популярната фамилия.
Гала втрещи с признание какво незаконно за вършели с Кремена Халваджиян СНИМКА
От фотосите се виждат иначе обичайните заподозрени – Гала и мъжът й Стефан, Джуджи в компанията на своя приятелка, продуцентът Димитър Станчев с жена си Ася, Мария Игнатова с мъжа си Ивайло, Боби Турбото и половинката му Калина Крумова, с която наскоро вдигнаха сватба, цигуларят Веско Ешкенази и много други.
На купона, разбира се, е присъствал и синът на Кремена и Маги – Бебо Халваджиян, но както стана ясно – без жена си Александра.

Припомняме, че този уикенд Алекс Енева публикува фотоси от плажа в Созопол, а десетина дни преди рождения ден на Кремена, двамата с Бебо бяха в Париж. Какво се случва след това обаче, за да я няма Александра на купона, не става ясно, пише “Уикенд”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тайната, която е пазел зетят на Доналд Тръмп

Джаред Къшнър, зетят на бившия президент Доналд Тръмп и старши съветник, е бил диагностициран с рак на щитовидната жлеза, докато е служил в Белия дом, пише той в предстоящи мемоари, които ще бъдат публикувани през следващия месец. “На сутринта, когато пътувах до Тексас, за да присъствам на откриването на фабрика […]