Живот в розово (по кралски)

По традиция топлите месеци идват и с по-ярки цветове в облеклото. Кога, ако не през лятото, ни е позволено да сме по-фриволни? Явно това правило се отнася и за кралските особи, защото в последни седмици ставаме свидетели на истински бум на розовото сред тях.
Летисия с нейната доста смела за кралица рокля беше само една от царствените дами, облечени в цвета на лято 2022.
Още в края на март видяхме Кейт Мидълтън по време на посещението си с принц Уилям в Белиз, облечена в божествена блестяща рокля Vampire’s Wife в розово.
Холандската кралица Максима също избра цвета, но в по-нежен нюанс – тя носеше розова рокля и сламена шапка за рождения ден на съпруга си крал Вилем-Александър.
Датската принцеса Мери, както обикновено, е символ на елегантност. И нейното розово е по-категорично – роклята е на Andrew Gn и е съчетана с обувки Prada в телесен цвят.
Шведската принцеса София, съпругата на принц Карл Филип, също не остана безразлична към розовата тенденция. Роклята й е Lars Wallin Official.
Сестрата на съпруга на София – коронованата принцеса Виктория Шведска, също е фен на розовото. Но в малко по-строг вариант под формата на цикламен костюм.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now