Тайният код в облеклото на Камила

“Много окуражаващо” – така Бъкингамският дворец коментира първата публична проява на крал Чарлз след раковата му диагноза. Чарлз и Камила присъстваха на празничната неделна служба по случай Великден на 31 март в Уиндзор.
Наистина снимките от събитието показват усмихнати всички членове на кралското семейство, които присъстваха там. Впечатление обаче направи и друго – съпругата на Чарлз Камила, сестра му принцеса Ан и Сара Фъргюсън бяха облечени в зелено.
Оказва се, че това съвсем не е случайно. Цветът традиционно се свързва с пролетта, природата и началото на нов живот. Камила носеше рокля в смарагдово Anna Valentine. Фъргюсън, която е бившата съпруга на принц Андрю, беше в модел на Dolce&Gabbana, а принцеса Ан – в бледозелено палто.
По същия начин през 2022 г. дамите от кралското семейство отдадоха почит на принц Филип, съпруга на Елизабет Втора. На мемориалната служба в негова памет те носеха зелено – цветът, свързан с титлата му херцог на Единбург.
Зеленото е от любимите цветове в гардероба и на Кейт Мидълтън, която отсъстваше от Великденската служба тази година заради болестта си. Тя беше в зелено в Седмицата на менталното здраве, както и на Изнасянето на знамената миналата година в знак на това, че е полковник на Ирландската стража, припомня Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Малки хитрости и големи прозрения - как Ребел Уилсън вече обича себе си

Ребел Уилсън е от звездите, които не се притесняват да говорят за наднорменото тегло, проблемното отслабване и за всичко, през което са преминали по пътя към желаната фигура. Актрисата неведнъж е била откровена, че външният й вид дава пряко отражение на начина, по който се чувства. А сега получаваме нова доза признания, […]

Subscribe US Now