Сузанита пак се закани на баща си СНИМКИ

Сузанита стана майка, но дори това не промени отношението към баща й Орхан Мурад, с когото спряха да си говорят още докато изпълнителката беше бременна.

Както е известно родителите на Сузанита се разделиха след дългогодишен брак, а към днешна дата баща й вече има ново семейство и е щастлив с жена си Камелия. Наскоро пък младата майка заяви на всеослушание в социалните мрежи, че “лудостта” не я е напуснала дори и след раждането. “Лудостта няма да ме остави. Ние лудите не сме лоши хора”. 
Потрес! Сузанита прави бебето инфлуенсър СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Suzanitta Muratti (@mvradova)

И за да не изневери на стила си да изумява феновете си, Сузанита обяви и любопитна подробност за това как гледа бебето си. Тя сподели, че не кърми, а причината за това е… баща й Орхан Мурад! Сузанита заяви, че кърмата ѝ е спряла и се зачуди дали това не е причинено от всичките драми с баща ѝ и стреса покрай тях.
Орхан Мурад изригна: На Сузанита й оставаха 2-3 месеца живот! Да замълчи, за да не стигаме до съд
Преди около месец сестрата на Сузанита изригна с разкрития за детството им, в които обвини Орхан Мурад в емоционален тормоз, изневери и какво ли още не. Турбо фолк легендата не остана длъжен и дори заплаши двете момичета със съд.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Suzanitta Muratti (@mvradova)

Самата Сузанита пък, неотдавна обяви, че скоро ще покаже цялата истина за баща си във видео в профила си в социалните мрежи. По всичко изглежда, че това ще се случи тази година./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Suzanitta Muratti (@mvradova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Тежката диагноза на една тенис легенда

Легендарната бивша тенисистка Мартина Навратилова е диагностицирана с рак на гърлото и рак на гърдата. 18-кратната шампионка от Големия шлем на сингъл, която преди това имаше рак на гърдата през 2010 г., ще започне лечение в Ню Йорк по-късно този месец. 66-годишната Навратилова каза, че и двата рака са били […]