Бившият на Мария Илиева лъсна гол във ваната, натиска се с нейна колежка СНИМКА 18+

Бившият на Мария Илиева лъсна гол във ваната и напомни за изпълненията на фолк дивата Галена. Атанас Колев без свян се съблече и зарадва хилядите си почитателки със стегнато телосложение. 

“Снимки от кръщенето ми”, пошегува се той под кадъра. А изглежда, че във водата той се глези, тъй като на преден план се виждат чаши с шампанско и ягоди. Със сигурност компания в този интимен момент му е правила една фолк дива, с която от известно време има връзка.
Наско Колев и Лидия вече не крият, че са гаджета! Ето къде се появиха заедно СНИМКИ

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Atanas Kolev (@atanaskolev_official)

Наско има любовна връзка с младата фолк певица Лидия и двамата често пускат снимки от вани и джакузита, където обичат да прекарват времето си и винаги са с чаша шампанско в ръка и цяла купа с ягоди. 
Преди броени дни Лидия имаше рожден ден и нейният любим я изненада с романтично пътешествие до Барселона. Беше украсил спалнята с много червени балони с хелий и огромен букет с червени рози. Твърде е вероятно и интимните снимки на Наско да са правени в хотела им в Барселона, но със сигурност по-голям интерес биха предизвикали общите му снимки с Лидия, каквито сме сигурни, че са си направили по време на празненството в банята./show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by LIDIA (@lidia_alpha)

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg