Полина разби окончателно Джизъса с това, което направи… СНИМКИ

Бърза любов, бърз брак, експресен развод, така накратко би могла да се опише развоя на връзката между Благо Георгиев и Полина. След влизането на Джизъса в “Сървайвър”, който той впоследствие и спечели, Поли набързо подаде документите за развод и сложи точка на връзката им.

Неприятната изненада попари ексфутболиста след излизането му от риалити формата, а към днешна дата изглежда, че между тях не е останало дори и следа от всичко, което са били като двойка – в буквалния смисъл на думата. Поне що се отнася до Полина. Това, което брюнетката направи наскоро, попари жестоко Джизъса!
Благо Джизъса заговори пак за сватба и бебе, а за най-голямата си грешка обяви Полина

От серия от сторита в Инстаграм профила й става ясно, че Поли е изрила татуировката с името на бившия футболист, която си беше направила по време, когато двамата още бяха заедно и нищо не предвещаваше подобен бърз и негативен развой на събитията.
Край! Полина призна всичко за раздялата с Джизъса! СКРИЙНШОТОВЕ
На лявата си ръка брюнетката беше изписала името му, вградено в две сърца, които все още стоят на мястото си. Към днешна дата от тях няма и спомен, защото вече са абсолютно заличени./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Иска ли Лорън Санчес да бъде г-жа Безос

Лорън Санчес е готова да каже “Да”. Бившата водеща е сгодена за Джеф Безос от май и разкри в новo интервю пред Vogue, че вече има няколко детайла относно бъдещето си с Безос, с които е наясно, включително дали ще вземе името му или не. “Ъъъ, да, 100 процента. Очаквам […]