Как изглежда (и колко е пораснал) биологичният син на Брад Пит и Анджелина Джоли

За разлика от възможността човек да види Брад Пит с някой от децата му, Анджелина Джоли не пропуска да се покаже с някое (или всички от тях) на публично място, демонстрирайки в колко прекрасни отношения е с наследниците си, което не може да се каже за бившия ѝ съпруг.
През последните дни актрисата беше уловена от папараци, докато със сина ѝ Нокс се наслаждават на рядка разходка по магазините заедно. От кадрирте се вижда, че 15-годишният тийнейджър вече е по-висок от известната си майка.
49-годишната носителка на Оскар, която продължава да води съдебни битки с бившия си мъж Брад Пит за техните дялове от френската винарна Miraval, беше забелязана в добро настроение заедно с Нокс.
Звездата от “Злодеида” изглеждаше елегантно в бял топ с дълбоко деколте, съчетан с черно сако и подходящи панталони, допълнени от тъмни слънчеви очила. Нокс пък беше избрал небрежен ансамбъл от сива тениска и къси панталони, съчетани с високи кецове Nike.
Що се отнася до Брад Пит, въпреки проблемите с бившата и децата си, които започнаха едно по едно да се отказват от фамилията му, актьорът изглежда, че се чувства добре. Или поне това демонстрира, усмихнат и щастлив до приятелката си Инес де Рамон, с която прекарва последните няколко седмици в Европа, където е на снимки за предстоящия му филм F1.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Странният метод, с който Кортни Кокс поддържа форма на 60

На 15 юни Кортни Кокс навърши 60 години. Този факт може да изглежда невероятен за милионите й фенове, защото актрисата от “Приятели” продължава да изглежда в невероятна форма въпреки десетилетията зад гърба си. Точно с това реши да се пошегува самата Кокс, като публикува кратко видео в профила си в […]

Subscribe US Now