Парис Хилтън изненада всички

Парис Хилтън никога не е криела желанието си да бъде майка. През декември миналата година тя разкри пред People, че заедно със съпруга си Картър Реум дори вече са започнали процес по ин витро оплождане. Това всъщност се случва още в разгара на пандемията. “Знаехме, че искаме да създадем семейство и си казах: “Това е перфектният момент.”
Двойката се сгоди през февруари 2021 г. след повече от година връзка, а брак сключи през ноември. Самата Парис Хилтън споделя, че ѝ харесва да е омъжена и че усеща, че най-накрая е намерила перфектната си половинка. С Картър Реум са говорили за деца от самото начало, даже още през първите няколко месеца на запознанството им.
Ето че сега вече семейната им мечта е сбъдната. Парис Хилтън и Картър Реум вече са родители. Засега знаем само, че синът им се е родил чрез сурогатна майка.
“Винаги съм мечтала да бъда майка и съм толкова щастлива, че Картър и аз се намерихме. Толкова сме развълнувани да създадем семейството си заедно и сърцата ни са пълни с любов към нашето момченце”, казва Парис Хилтън пред Peоple.
Тя сподели щастливата новина в Instagram, като публикува снимка как малката ръчичка на бебето ѝ е обхванала пръста ѝ. “Ти вече си обичан отвъд думите”, гласи описанието на поста.
Честитим първото дете на двойката и ѝ пожелаваме да има още поне две или три. Все пак, Парис Хилтън и преди си е казвала, че си представя да има три или четири деца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тиктокърка обвини Виктория Капитонова в кражба и измама за 200 бона ВИДЕО

Победителката в първи сезон на “Ергенът” Виктория Капитонова отново е в епицентъра на коментарите, след като започна активно да инфлуенсърства. Наскоро обаче, тя беше обвинена в кражба и измама, заради които банковата й сметка е набъбнала с цели 200 000 лева! Капитонова, която от години живее в България, провежда курсове за личностно […]