Съжалява ли за смяната на пола си Елиът Пейдж

Елиът Пейдж вече е трансджендър мъж повече от две години, а преди няколко месеца сподели снимка, на която показва как изглежда без риза след операцията на гърдите си.
Тогава актьорът определи хирургичната намеса като едновременно “променяща живота” и “животоспасяваща”, а сега споделя повече за това как се чувства в кожата си и съжалява ли за решението да се промени.
35-годишният Пейдж наскоро гостува в американско предаване и в началото на разговора признава, че “негативни реакции” от страна на непознати не липсват.
Самият той обаче казва как се справя с тях.
“Това, върху което искам да се фокусирам сега и е толкова необикновено, е степента на радост, която чувствам, на осъзнатост, която усещам.”
Очевидно актьорът не просто знае как да игнорира чуждите критики, но и изобщо не съжалява за промяната си. Дори споделя, че се чувства “по начин, по който никога не е мислел, че е възможно”.
Освен това всичко сега му се струва и по-лесно.
“Прекрасно е да се изживее. Просто защото през по-голямата част животът ми беше опит да продължа напред и да приема промяната ме направи по-добър в толкова много аспекти. Като човек, като приятел, и във връзките”, разкрива още Пейдж.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Алисия най-после показа новата си любов СНИМКА

След като преживя редица любовни разочарования, поп фолк дивата Алисия май най-накрая се чувства щастлива. Дори показа наскоро кой успява да я усмихне абсолютно винаги, каквото и да се случва. В скорошен пост в социалните мрежи изпълнителката качи снимка, на която се гушка с най-новия член от семейството си – […]