Колко милиона получи Дуейн Джонсън, за да се върне в кеча

През изминалия уикенд Дуейн Джонсън направи голямото си завръщане към кеча, като за първи път от около 10 години се качи на ринга, за да вземе участие в мач.
Скалата обедини усилия с Роман Рейнс, за да успеят двамата да победят в мач по двойки Сет Ролинс и Коди Роудс. С връщането си Джонсън подсили още повече очакванията към соловия мач между Рейнс и Роудс, който в крайна сметка бе спечелен от Коди Роудс.
Като цяло всичко случило се на WrestleMania 40 бе доста драматично и феновете определено не са останали разочаровани. Остава обаче един голям въпрос, който мъчи по-любопитните фенове на кеча, а именно колко милиона е получил Дуейн Джонсън, за да се качи отново на ринга и подложи тялото си на изпитание.
Кеч анализаторът Дейв Мелцер твърди, че Скалата е получил около 30 милиона долара за участието си в WrestleMania 40. Това се е случило след като Джонсън бе приет за член на борда на директорите на TKO – компанията, под чиято шапка е WWE, пише GiveMeSport.

Като част от тази сделка Дуейн Джонсън получи правата върху сценичния си псевдоним Скалата и някои от запазените му фрази и хватки в кеча.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Отказаха ли се Уилям и Кейт от престола

От години е ясно, че принц Уилям и Кейт Мидълтън един ден ще застанат начело на британската монархия. Броени месеци след като Чарлз бе провъзгласен за крал, той създаде истински прецедент в историята на двореца като сподели с обществеността, че е болен от рак. И точно когато започнаха да се зараждат настроенията, […]

Subscribe US Now