Опа: Анелия се омъжи тайно и веднага показа пред всички… СНИМКА

Фолкпевицата Анелия май хвърли голяма бомба за личния си живот, която мнозина очакваха да се случи, но със сигурност не толкова скоро и не тайно. Изглежда, че изпълнителката се е врекла във вечна вярност на любимия си Любомир Захаринов и двамата вече официално са семейство.

Повод за подобни мисли наведе емоционалното обръщение, което самата певица прави в профила си под актуален кадър на двамата. “Обичам те, съпруже, любов моя, живот мой”, пише Анелия под фотос, на който са се прегърнали с бизнесмена. Думите й, разбира се, предизвикаха мълниеносна реакция в социалните мрежи.
Дни след годежа Анелия призна: Ставам все по-готова за… ВИДЕО

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by A N E L I A (@anelia_official)

Засега Анелия оставя феновете си в неведение какво точно се е случило и дали наистина се е омъжила тайно за Любомир Захаринов. По всичко изглежда, че това е вече факт.
Анелия проговори за новия си мъж. Направи най-милото, на което е способна ВИДЕО
Припомняме, че преди време тя получи скъп пръстен, придружен с предложение за годеж, на което отвърна с “ДА”. Но така и не стана ясно за кога е планирана сватбата./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Понякога в петък следобед човек се чувства приповдигнат и чакащ с нетърпение да идните почивни дни, за да разпусне със семейството си или група приятели. Но понякога настроението липсва и дори мисълта за уикенда не може да оправи положението. Не знаем защо така се случва, но е факт и сме […]

Subscribe US Now