Когато подадеш бебето си на Скалата

До премиерата на “Черния Адам” остават само няколко седмици и съвсем очаквано Дуейн Джонсън стартира световната си обиколка, за да промотира филма.
Една от неговите цели е не само да популяризира филма и накара повече хора да отидат да го гледат, но и да се срещне с феновете си, които винаги са показвали колко много го обичат и уважават.
В Мексико, където Джонсън произвежда и текилата си, култът към него доста осезаем. А посещението му в страната покрай премиерата на “Черния Адам” го показа доста ясно.
В профила си в Instgram Скалата публикува видео от визитата си в Мексико, на което се вижда как фен на актьора, който е в тълпата, подава на хората през себе си бебето си, за да може да стигне то до ръцете на Джонсън.
Мисията е успешна, като в описанието под поста Дуейн Джонсън пише, че за него е било чест да подържи малката Лусиана. Като преди това уточнява, че първоначално си е мислел, че въпросният му фен държи кукла, която иска да му подари, а не истинско бебе.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Кейт не е добре дошла

В края на миналата седмица принцът и принцесата на Уелс бяха на първото си официално посещение в Северна Ирландия. Вече дълги години мястото на монархията там е гореща тема, а настроения за отхвърлянето й не липсват. Точно с подобно нещо се сблъска и Кейт Мидълтън. Както обичайно, 40-годишната съпруга на […]

Subscribe US Now