Елен Колева показа новия си мъж, оказа се двойник на Бандерас СНИМКА

Елен Колева май най-после е щастлива в личен план, а до този извод стигат редица нейни последователи в социалните мрежи, които активно коментират скорошен неин кадър, на който е с новата си любов.

Става дума за астралния близнак на актрисата – Дъглас, който живее в Лондон. От време на време красивата Елен публикува техни общи снимки и с усмивка се радва на коментарите след това от виртуалните си приятели.
Елен Колева нагорещи мрежата с тази гола СНИМКА 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Elena Kalevska/ Merkaba/ (@elena_kalevska)

В един от коментарите дори се казва, че новата й любов Дъглас, който често гостува в дома на актрисата в София, направо е одрал кожата на световноизнестния актьор Антонио Бандерас.
Изненада! Елен Колева има дъщеря от индиец! СНИМКА
И макар да получава положителни коментари, засега Елен Колева не разкрива нищо от личния си живот. Нищо повече от това, което публикува от време на време. А и тя има достатъчно горчив спомен от предишни връзки, ставали обект на публично внимание, така че определено знае как да се пази./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Иска ли Били Айлиш да има деца

Били Айлиш може и да е само на 20 години, но до момента е постигнала много повече успехи на музикалната сцена от други изпълнители за цял живот. Това говори, че тя е феномен, който се радва на сериозна фенска база. Но ако професионалните постижения за Айлиш са вече факт, то […]

Subscribe US Now