Как изглежда порасналата дъщеря на Хали Бери

Хали Бери може и често да избира провокативни тоалети, с които да се явява на официални събития, но когато стане дума за личния ѝ живот не обича да разкрива много.
Изключителна рядкост е например актрисата да сподели снимка на дъщеря си Нала Ариела Обри. Но го направи вчера, 16 март, в профила си в Instagram.
Хали Бери реши да честити 15-ия рожден ден на Нала като публикува пост, съдържащ три снимки в социалната мрежа. “Един от най-големите подаръци, които вселената ми е поднасяла е дъщеря ми, Нала.”
Съвсем в стила на Бери и на трите снимки не може да бъде видяно ясно лицето на дъщеря ѝ. На първата виждаме черно-бяла снимка в рамка, на която актрисата е с дъщеря си. На втората Нала е в гръб, а на третата е с шапка, свалена така, че прикрива очите ѝ.
Освен Нала, която е плод на любовта на Хали Бери с Габриел Обри, актрисата има и деветгодишен син от връзката си с Оливър Мартинес, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли в крайна сметка Жизел Бюндхен нов мъж до себе си, или не

Откакто Жизел Бюндхен официално се раздели с дългогодишната си половинка и баща на децата си Том Брейди, интересът към това какво се случва в личния ѝ живот значително нарасна. В последните месеци всяка поява на модела на обществени места е обект на особено внимание, а още повече се спекулира с […]