Принцеса Виктория с лична снимка в Instagram

За разлика от британското кралско семейство, което разполага с отделни профили в Instagram на краля и на принца, и принцесата на Уелс, шведското кралско семейство има един официален профил в социалната мрежа.
Публикуването на лични снимки там е рядко, затова няма как да не забележим специалния кадър на принцеса Естеле и принц Оскар. Това са двете деца на престолонаследничката Виктория, като самата тя ги е снимала за публикацията.
На кадъра 11-годишната Естеле и седемгодишният Оскар са облечени в дълги бели роби. На главата на принцесата има корона с изкуствени свещи, а в ръцете си носи поднос с коледни сладки.
Децата са облечени така за Деня на света Лучия – християнска светица, която се почита от католиците, лутеранците и англиканската църква на 13 декември. През IV век тя тайно носи храна на християните, които се крият в катакомбите из Римската империя. За да са свободни ръцете й, носела венец със свещи на главата.
Принцеса Виктория и брат й Карл-Филип също са участвали в празника на света Лучия като деца, затова тя с радост предава традицията на собствените си деца, пишат Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Българска актриса е сред 10-те изгряващи европейски звезди

През последните години българското кино определено е във възход и това си личи както по нарастващия брой продукции, които можем да гледаме на големия и малкия екран, така и по родното и международно признание, което печелят филмите и сериалите ни. Поредната радостна новина за българското кино идва от European Film […]

Subscribe US Now