Михаела Филева се разплака и призна за смъртта на единствения мъж в живота й, който… СНИМКА

Красивата и талантлива певица Михаела Филева сподели с последователите си в социалните мрежи нещо много лично и тъжно, което разплака голяма част от почитателите й. 

Звездата от лейбъла на Влади Ампов – Графа не обича да говори медийно за семейни драми и трагедии, но този път направи изключение и разкри за голяма мъка, сполетяла я неотдавна. А именно смъртта на един от най-важните хора в нейния живот. 
Михаела Филева призна за голяма трагедия в личен план! СНИМКИ
 
“Една година без най-любимия ми дядо. Толкова много дължа на него, беше единствената мъжка фигура в живота ми – като баща. Едва ли някога ще спре да ми липсва”, пише в мрежата Михаела. 
И допълва, че от него е наследила любовта към математиката, научил я е на дисциплина, която към днешна дата й се отплаща многократно. 
Михаела побърза да даде съвет на приятелите: “Приятелско напомняне – обади се на баба и дядо, за да им кажеш колко ги обичаш. Идва момент, в който и да ти се иска – няма кой да вдигне телефона от другата страна”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Фолк певицата Лидия с баба си на дискотека! За първи път... СНИМКИ

Актуалната фолк звезда Лидия заряза новата си половинка Атанас Колев и хукна по дискотеките с баба си, видя репортер на БЛИЦ.  Преди няколко дни стана ясно, че откритието на фолк певецът Галин е гадже с бившия на Мария Илиева – певецът Наско Колев. Двамата дори не се крият, а той […]

Subscribe US Now