Алек Болдуин ли е виновен за смъртта на Халина Хътчинс

В края на месец октомври 2021 г. всички бяхме неприятно изненадани от новината за нелепия инцидент на снимачната площадка на филма Rust, в който почина кинематографа Халина Хътчинс.
Като виновник за случилото се бе посочен Алек Болдуин, който е държал оръжие, оказало се в последствие неизправно и незнайно защо с истински патрони. В хода на разследването актьорът получи обвинения по две дела.
Болдуин случайно застреля Халина Хътчинс, докато снимаха филма, но винаги е твърдял, че всъщност не е натиснал спусъка. Според последния доклад на ФБР обаче Алек Болдуин е дръпнал спусъка на пистолета.
Оказва се, че моделът на пистолета, с който е застреляна операторката, не може да произведе изстрел без физическо дръпване на спусъка.

В доклада, се казва, че пистолетът “не може да бъде накаран да стреля без дръпване на спусъка”, съобщават от Sky News.
Констатациите са прегледани от Службата на медицинския следовател в Ню Мексико. Допълнителна аутопсия на жертвата класифицира смъртта на Хътчинс като злополука. Експертизата сочи, че смъртта е случайна.

“Смъртта е причинена от огнестрелна рана в гърдите”, се казва в доклада.
Към момента данните на ФБР са, че при преглед на “наличните доклади на правоприлагащите органи не се доказа убедително, че огнестрелното оръжие е умишлено заредено с бойни патрони на снимачната площадка”. Кой и защо обаче го е направил, все още не е известно. 
В телевизионно интервю за стрелбата в Rust преди няколко месеца Болдуин каза, че въпреки че “би направил всичко, за да отмени случилото се”, той не се чувства виновен за фаталната стрелба, добавяйки, че докато “някой е отговорен за случилото се… аз знам, че това не съм аз.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Резил! Деси Слава се обезобрази с фотошоп СНИМКА

Деси Слава разви комплекси на тема килограми, след като така и не успя да отслабне след второто раждане. В последните месеци е започнала да тренира във фитнс залата и резултатите вече са видими, но въпреки това изпитва сериозен комплекс от външния си вид.  Изпълнителката на “Мъжете всичко искат” засне провокативна […]

Subscribe US Now