Желязна вдовица и една от най-харесваните ни Мис България се борят за 100 000 във “Фермата” СНИМКИ

Девети сезон на най-патриотичното риалити в родния тв ефир “Фермата” започна и тепърва ще отваря съвсем нова страница в историята на формата. Този път ще бъдат преплетени вечните български традиции и динамиката на модерния свят.

Правилата са нови, а сред участниците, които тази година ще се борят за голямата награда от 100 000 лв., има доста изненади.
Ето кои са те:
Андрей Стефанов

Андрей Стефанов е на 33 години, от София. Работи като сервитьор. Женен, с две деца.
Андрей е сервитьор в ресторант на популярна риалити звезда – Лео. Сцената обаче го влече силно. Завършва киноакадемия и участва в реклами, музикални клипове, филми и сериали. Има и свое комедийно шоу в YouTube. „Животът ме научи, че трябва да работя това, което ми харесва, а не това, което ми носи големи пари. Кървави са тези пари, заради които си даваш здравето“, казва той.
Андрей нарича веселбата и шегите „моята религия“. Прави си майтапи както с другите, така и със себе си. Държи на лоялността, честността и откритите отношения. Не толерира злословенето, лицемерието и клюките. Казва това, което мисли. Влиза във „Фермата“, за да спечели първото място. „Едва ли някой тръгва с нагласата да стане втори или трети“, категоричен е той.
Валерия Колева

Валерия Колева е на 24 години, от Бургас, но живее в София. Актриса. Необвързана.
Петнадесет години от живота й минават в залата по художествена гимнастика в Бургас. По-късно влечението й към изкуството я отвежда в НАТФИЗ. Миналата година печели „Икар“ за иновативност с представлението „Уеб бурлеска“.
„Спортът създаде в мен един вечен стремеж към нещо по-голямо, но огромната ми амбиция ме спъваше през годините. Сега съм изцяло щастлива. Вярвам, че мога да изградя кариера в България и затова не заминах в чужбина. Трябва да си знам цената, да я отстоявам и ще успея тук“, казва Валерия.
Не крие, че има нужда от връзка и любов. Вярва че съдбата ще я срещне с подходящия човек. „За едно съм категорична – никога повече с актьор! Имат твърде голямо его“, обобщава тя. Във „Фермата“ влиза заради приключението и емоциите.
Георги Георгиев

Георги Георгиев е на 32 години, от Дерманци, но живее в София. Земеделец. Необвързан.
Георги е дипломиран икономист и успешен земеделец. Отглежда 260 декара сливи, които продава на предприятия. „Като ученик бях комплексиран от ръста ми и от това, че идвам от село. С времето притеснението ми изчезна. Сега съм авантюристична душа със свободолюбив характер и с огнен темперамент на истински мечтател“, казва той.
Въпреки свободолюбието си, все още търси одобрението на своите родители. „Двамата се разведоха, защото, докато майка ми работеше на две места, за да ми осигури по-добра среда, баща ми след работа обикновено се отбиваше в селската кръчма и се прибираше традиционно „почерпен“…“, разказва Георги. Признава, че му липсва обич. Мечтае за истинско семейство, с което да обикаля света. Целта му е да спечели „Фермата“, а надеждата му е да срещне жената на живота си.
Георги Петров

Георги Петров е на 48 години, от Бургас, но дълги години е живял в Испания. Оператор на пристанище. Женен, с две деца.
Има високо самочувствие. Обича хем да забавлява останалите, хем да ги ръководи. „Няма човек, който да не ме харесва. Оставям отпечатък у всеки. Така съм създаден – да докосвам хората. Обичам компаниите и съм тяхната душа“, твърди Георги.
Гордее се, че е постигнал голямата си цел – да си намери прекрасна съпруга и да създаде семейство. Присъствал е на ражданията и на двете си деца, които проплакали за пръв път в Испания. В Марбея и Мадрид семейството живяло 25 години. Георги последно работел като охрана в дискотеки и бил бодигард на знаменитости. Със съпругата му се прибрали в България по време на ковид пандемията. Децата му обаче предпочели да останат в Испания и това е най-голямота му болка.
Да пристъпи прага на „Фермата“ е негова стара мечта. Влиза в предаването, за да преживее удоволствието от участието и за да спечели сезона.
Георги Стоянов

Георги Стоянов е на 36 години, от София. Експерт в борбата с финансовите измами. Необвързан.
Казва, че е несломим. Преди няколко години обаче неговата тогавашна годеница му изневерила с мъжа на сестра му, а предателството го съсипало. За да притъпи болката, започнал да преяжда. Преди осем месеца се погледнал в огледалото и се разплакал, защото видял в отражението обездвижен и обезверен човек. Така стартирала неговата метаморфоза. Започнал да спортува. С движение лекува не само тялото, но и душата си.
„Не се давам лесно. Животът ми още от първите секунди е започнал с елиминационен дуел. Родил съм се с оплетена около врата пъпна връв“, разказва Георги. Детството му също било трудно и бедно, но успял да се изучи. Завършил „Национална сигурност” и работил в държавните институции. Сега е експерт в голяма световна компания и предотвратява финансови измами. Влиза във „Фермата“, за да покаже, че има несломима воля и че промяната е възможна.
Емилия Георгиева

Емилия Георгиева е на 33 години, от Червен бряг. Продавач на цветя. Необвързана, с едно дете.
Ежедневието й се върти около работата и грижите за малката й дъщеря. Всеки ден си ляга в полунощ, а 4 часа по-късно вече е на крак. Обикаля с бус пазарите в различни градове и продава цветя. През зимата търгува с коледни елхи и прави мартеници.
„През целия ми живот съм срещала много трудности, сблъсквала съм се с какви ли не хора и проблеми. Справяла съм се с всичко сама. Такава съм – хвърлям се без страх в дълбоката река и плувам, за да изляза на отсрещния бряг“, казва Емилия. Преди година и девет месеца става майка на малката Ванеса. С бащата на детето се разделят, когато то е само на 30 дни. Емилия обаче е готова на всичко за дъщеря си.
Влиза във „Фермата“, за да работи усърдно и да спечели.
Иван Масларов

Иван Масларов е на 37 години, от София. Собственик на брандинг студио. Женен, с две деца.
Вярва в доброто, хората и трудолюбието. Започва да работи още на 14 години, а възмъжава по време на следването си в Германия. В чужбина осъзнава, че не иска да живее извън България. „Страната ни е чудесна и дава много възможности за развитие, а подкрепата трябва да се търси от семейството. Моето семейство е най-важното за мен. Жена ми е прекрасна, а децата ни са нашите слънца“, казва Иван.
Носи в себе си лидерски дух, вярва в собствените си възможности и се старае да увлича хората около себе си. Може да е и безкрайно спокоен, и изключително импулсивен. Влиза във „Фермата“, защото семейството му иска да го види в предаването и да се гордее с него. Голямата му амбиция е да даде добър пример на децата си.
Иванка Манева

Иванка Манева е на 29 години, от село Рогош. Оператор в кол център. Живее на семейни начала, с едно дете.
Предлага интернет и телевизия на клиенти по телефона. От 20 години играе и народни танци в читалището на село Рогош. Вярва, че самодейните състави пазят традициите ни живи. „Нося огъня на българското в сърцето и в краката си“, казва тя.
Твърди, че е селско момиче без голямо самочувствие, но с добро сърце. „Хем съм старомодна, хем модерна. Като ми е весело се мацам по лицето, а като ми е трудно играя ситно шопско хоро. Истинска съм – вярна на себе си и амбициозна“, обяснява Иванка. Обича традициите. На семейната й трапеза почти винаги има стари български гозби по рецепти, предадени от баба й. Да участва във „Фермата“ е нейна голяма мечта. „Искам да ме видят хорицата и да си кажат: „Брей, каква хубава мома от село!“.
Кенан Асил

Кенан Асил е на 33 години, от Дулово, но живее във Варна. Земеделец. Женен, с едно дете.
Роден е в семейство на зъболекари. Баща му е сириец, а майка му – туркиня. Самият той се определя като българин, който обожава родината си. Седем години е живял в САЩ. Сега се препитава със земеделие. Има 150 декара овошки и собствена търговска марка за сушени плодове и сокове.
„Аз съм и Бай Ганьо, и Марк Твен. Хибрид, съчетаващ българското чувство за хумор и начин на живот с американския хъс за развитие и успех“, казва Кенан. Заминава за Щатите, но не, за да печели пари, а от любопитство. В Ню Йорк живее в мазе, но предлага брак на жена си в хеликоптер над Манхатън. Връща се у нас, за да реализира американската мечта на родна почва. „Моето сърце бие най-силно тук. Не съществува друго място на планетата, което да е по-красиво и уютно от България“. Във „Фермата“ не влиза заради голямата награда, а за да се види отстрани.
Костадин Велков

Костадин Велков е на 34 години, от София. Туристически консултант. Женен, с две деца.
Син е на известния, вече бивш футболист Антон Велков. Самият той печели Купата на България с екипа на Славия през 2018 година. „Няма да забравя този ден – стадионът, пълен с 40 хиляди левскари, се изпразни много бързо. Съжалявам само, че поради множество контузии приключих с футбола, когато децата ми бяха прекалено малки и не успяха да видят моите успехи“, казва Костадин.
Сега води футболен отбор към фондация за деца в риск. Прави го доброволно. Парите си изкарва като организира бизнес пътувания към немска туристическа агенция. Твърди, че е късметлия. В семейството му царят любов и разбирателство. Готов е да подкрепи децата си във всичко, което им поднесе живота.
„Влизам във „Фермата“, защото отдавна мечтая да живея на село, но жена ми не иска. Аз съм родолюбец и харесвам българското“, казва той.
Лилия Ел Абани

Лилия Ел Абани е на 43 години, от Габрово, но живее в Уинчестър, САЩ. Собственик на автокъща. Вдовица, с три деца.
Силна жена с желязната броня, изкована в сблъсъците с живота. Среща голямата си любов рано. Тя е на 18, а той на 19 и е от Либия. Първоначално родителите й са против връзката им и те трябва да се борят за нея. Заминават за Либия, където ги чака ново изпитание – избухва война и дните им се превръщат в ад. Успяват да се измъкнат от него и се отправят към САЩ.
Когато животът им се подрежда, идва най-голямата битка – тази с рака. Съпругът й не успява да я спечели и издъхва на 39 години. „Когато той умираше, имах чувството, че умирам с него. Останах сама с три деца. По онова време имах само 300 долара в джоба, но създадох собствена автокъща и им построих дом. Аз съм много силна жена и мога да се боря наравно с мъжете, но понякога се изморявам да бъда мъж“, казва Лилия.
Влиза във „Фермата“, за да вдъхновява. „Ние, жените на България, можем да бъдем смели, борбени и да не се пречупваме. Аз живея в Америка, но искам да бъда запомнена с това, че една българка може да бъде успешна навсякъде по света“, казва тя.
Мартина Сергиева

Мартина Сергиева е на 26 години, от София. Класическа балерина. Обвързана.
Влиза в балетната зала, когато е на 9. Днес има зад гърба си изяви в Болшой театър, множество турнета по света и специализация в най-доброто балетно училище в САЩ. В залата среща и голямата си любов.
„Аз ще съм първата балерина, която цепи дърва по телевизията и след това върти пирует. Балетът е невероятно, но и много трудно изкуство. Отчасти отне детството и свободното ми време, но разви в мен много ценни качества. Научих се никога да не се отказвам, да съм целеустремена, борбена и всекидневно да се стремя към съвършенство“, казва Мартина.
Освен балерина, е дипломиран журналист, ПР специалист и дигитален маркетинг експерт. „Аз съм нежен, но и много упорит мечтател, който преобръща света, за да сбъдне мечтите си. Не просто ще участвам във „Фермата“, а ще я спечеля!“, твърди тя.
Моника Пепеланова

Моника Пепеланова е на 28 години, от Асеновград, но е живяла в Смолян и Пловдив, а сега и в София. Софтуерен инженер. Необвързана.
Жена, която търси себе си. Сменила е куп градове, образования и професии. На 18 години преживява тежка травма, за която все още не е готова да говори пред непознати.
Отгледана е в голяма къща, пълна с роднини, постигащи всичко с труд и упоритост. Семейството е нейният най-голям източник на енергия. „Прабаба ми Босилка казваше: „Вдъхвай и усещай, момичето ми. Живей го този живот, защото ще дойде ден, когато сърце ще рипка, ще иска да играе, но крака сили няма да имат да го сторят, ни очи ще виждат, ни уши ще чуват. Живей го този живот с цялото си сърце”. Тези думи така жигосаха съзнанието ми, че до ден днешен още парят. И аз ходих по жарава, ходих и по лед“, казва Моника. В момента няма връзка, но търси любовта. Мечтае да изгради дом и семейство.
Влиза във „Фермата“, предизвикана от сестра си. „Нарече ме бъзла и аз се записах на кастинг. Карам мотор 600 кубика. Щом него успявам да вдигна, значи ще се справя и в предаването“, казва тя.
Нанси Карабойчева-Димитрова

Нанси Карабойчева-Димитрова е на 30 години, от Пазарджик. Маркетинг специалист. Омъжена, с две деца.
През 2013 година е избрана за Мис България. Въпреки че е носителка на най-престижната титла за красота, не се страхува от селския труд. Детството й минава в пазарджишкото село Юнаците. По-късно следва статистика, маркетинг и мениджмънт в София. Докато учи попада в агенцията на Евгения Калканджиева. „Реших да се пробвам и за Мис България, но до последно не вярвах, че ще попадна дори в тройката. Гордея се с титлата си, но, за добро или лошо, никога не съм била типичната миска“, казва Нанси. Най-голямото й щастие са мъжът й и двамата й синове.
„Винаги съм искала да участвам във „Фермата“, защото съм силно свързана със селския труд. Записах се за кастинг преди няколко години, но след това разбрах, че съм бременна. След по-малко от година се появи и второто ни момче и чак сега се почувствах готова да се явя отново. Надявам се, че ще бъда добър пример и вдъхновител за всички млади жени и майки“, казва Нанси.
Неделина Цанева

Неделина Цанева е на 28 години, от Гурково, но живее в Пловдив. Певица и музикален продуцент. Разведена.
Неделина е бивш модел. Украсявала е кориците на много мъжки списания. Носителка е и на титлата Мисис България 2019. Сега е поп-фолк певица и музикален продуцент.
За първи път пее на сцена, когато е на 13 години. „След това обаче загубих гласа си и спрях. Едва наскоро събрах кураж да рестартирам кариерата си на певица. Всичко започна на шега и не гледах на това като на бизнес, докато не дойдоха предложенията за участия. Създадох и свой собствен лейбъл, за да продуцирам млади изпълнители“, казва тя.
Не крие, че има няколко пластични операции. Одобрява и харесва промените по себе си. „Във „Фермата“ няма да ми е лесно, но аз обичам да си създавам предизвикателства. Жени като мен винаги са подценявани и считани за неуки. Знам, че и сега ще е така и точно това ме мотивира – да покажа, да докажа и да отстоявам себе си“, обяснява Неделина.
Ния Селиктар

Ния Селиктар е на 27 години, от София. Фитнес треньор. Необвързана, с едно дете
Веднага след като завършва училище, Ния заминава да работи в Дубай. Година по-късно се връща в България. Сменя изцяло средата си и създава семейство. Сега отглежда сама 4-годишния си син. „В такъв етап от живота си съм, че имам нужда от рестарт. Искам да вдъхновявам, защото само тогава се чувствам истински жива“, казва Ния.
От 6 години се занимава с фитнес и подкрепя хората да променят навиците си, телата си и качеството си на живот. Дълги години е играла народни танци и е представяла България по света.
Влизавъв „Фермата“, защото има нужда да се състезава. „Много съм схватлива и издръжлива, така че работата изобщо не ме плаши. Мога да се справя с всичко“, казва Ния.
Петър Петров

Петър Петров е на 42 години, от Велинград, но живее в София. Актьор. Необвързан.
Петър има зад гърба си много успехи и още толкова провали. Отгледан е в семейството на учителка по история и директор на училище. Възпитаник е на немската гимназия в София, следва в Германия. Завършва политически науки, а по късно – актьорско майсторство в Лондон. Един от 10-те избрани за първия клас на Михаил Билалов.
Работил е какво ли не. Фалирал е много пъти, но все още преследва актьорската си мечта. Има пробив в Нетфликс, но не и в България. В момента се препитава по-добре, търгувайки на стоковата борса в Чикаго, отколкото на културната сцена у нас.
„В България патриотизмът на маса с шише ракия, парче сланина и двойка по история е в разцвета си. Аз знам какво означава да си патриот, без да вееш байряк. Спазвам правилата и вярвам, че с упорит труд рано или късно може да постигнеш целите си. Влизам във „Фермата“, защото съм убеден, че мога да бъда добър пример“, казва Петър.
Присияна Люцканова

Присияна Люцканова е на 23 години, от Гурково, но живее в Саутхемптън. Актриса. Обвързана.
Присияна напуска България, за да търси по-добра реализация на Запад. Решава да замине в чужбина на 17 години и осъществява своя план на 19, когато пристига в Англия. Завършва актьорско майсторство в Саутхемптън. Работи и с хора с ментални увреждания. Помага им да се чувстват толкова важни и ценни за обществото, колкото и всички останали.
Присияна е израснала в малкото градче Гурково. От дете е в градината и на нивата. Когато си е България ходи с черно под ноктите, а в Англия е гримирана и пред камера. Въпреки че в момента се развива професионално зад граница, е убедена, че крайната й спирка ще бъде България.
„Влизам във „Фермата“, защото пораснах достатъчно, за да бъда част от нея. Мечтая да развия българщината си и да се свържа с това, което ми е дадено. Един ден ще бъда майка и искам да възпитам детето си в старите, традиционни ценности. За мен „Фермата“ е по-добрата България“, казва тя.
Сергей Панайотов

Сергей Панайотов е на 42 години, от Варна, но живее в Маджарово. Управител на къща за гости. Женен, очаква първото си дете.
Сергей е дизайнер по образование, орнитолог – по желание, а по призвание е създател и мечтател. Сам реставрира 200-годишна къща, която превръща в дом за семейството си и уютен пристан за гости. Създател е и на единствения сайт за птиците в България.
„Отгледан съм от майка ми. Тя трябваше да работи на две места, затова прекарвах много време при баба ми и дядо ми, натоварен с купища задачи. Животът на село ме научи, че за да получиш нещо на масата, трябва да се скъсаш от работа“, казва той.
Любовта му към птиците го отвежда в Маджарово, където попада на изоставена къща. Местните виждат съборетина, а той визуализирасвоя нов дом и място за млади хора – природолюбители. С много труд успява да я реставрира. „Тази къща не е просто бизнес за мен. Мечтая чрез нея да възродя западналите, но прекрасни Източни Родопи“, казва Сергей.
Влиза във „Фермата“ с идеята да излезе като победител. „Вярвам, че ще спечеля, защото ръцете ми са сръчни, душата ми е голяма, краката ми са бързи, а кръстът – силен“, допълва той.
Станислав Дойнов

Станислав Дойнов е на 37 години, от София. Актьор и режисьор. Живее на семейни начала, с едно дете.
Станислав е клонинг на баща си – известния актьор Александър Дойнов. Играе на щат във врачанския театър и е режисьор в „Сълза и смях”. Повече пари обаче изкарва като професионален покер играч.
„Много хора ме мислят за конфликтен, защото щях да бия двама директори на театри, но аз всъщност съм добър човек. Обичам честността и справедливостта, и се боря за тях винаги. Не цепя басма на простаците. Най-важното, което трябва да знаете за мен е, че никога не се отказвам. Мога да преживея студ, бой и глад, но прост човек да ми дава акъл – е това, уви, не мога!“, казва той.
Станислав е отгледан от баща си след като майка му напуска семейството, когато той е на 12. „С баща ми дълго живеехме само на хляб и лютеница. Той обаче ме научи на много неща. Беше наистина добър възпитател. Покрай него станах хамелеон, който може да се приспособи към всичко и всеки. Във „Фермата“ влизам, за да взема наградата и да докажа, че актьорите не сме меки китки. Ако вътре има разни яки и напомпани бабаити, ще ги изкъртя – обещавам ви!“, допълва той.
Теодора Тръндева

Теодора Тръндева е на 26 години, от Хасково, но живее в София. Учител. Разведена.
Теодора преподава английски език и математика в софийско частно училище. Отгледана е на село при баба си и дядо си. Времето, прекарано с тях, е най-щастливото в живота й.
Преживява тежко развода си. „Той беше първата ми любов. Срещнах го на 13, омъжих се за него на 20, но след няколко години реши, че вече не ме обича и направи нещо, за което не искам да говоря. Болката беше огромна, но не й позволих да ме превърне в зъл човек или в жертва“. На мястото на халката си сега има татуировка.
Теодора разказва, че е била тъпкана и подценявана, но се е научила да заявява себе си по мил и тактичен начин, без конфликт и агресия. Създава център за помощ на деца и родители в трудни ситуации, защото приема за своя мисия да дава надежда на обърканите деца, да помага на хората в счупените бракове, на изтормозените жени и пасивните мъже. „Във „Фермата“ влизам, за да преборя сянката, да науча уроците на нашите предци, да се потопя в традициите на България, а след това – като се върна в реалността на съвремието ни, да предам наученото на децата“, казва Теодора.
Цветина Иванова

Цветина Иванова е на 31 години, от Враца, но живее в София. Писателка. Омъжена, с две деца.
Радва се на хубав живот в столицата, където има уютен дом, любящ съпруг и две прекрасни деца. Съдбата обаче не винаги е била благосклонна към нея. „Родителите ми се разделиха, когато бях малка – баща ми заживя с новото си семейство, а майка заработи в чужбина. На 10 години станах жената вкъщи – готвех, чистех, подреждах и учех много“, разказва тя. След като завършва, влиза в корпоративния свят. Прави сделки за милиони, но работа я изтощава и я напуска. Днес пише романи и това я прави щастлива.
„В детството щастието за мен беше всяка минута, която прекарвах с баба и дядо на село – доенето, цепенето на дърва, копаенето на градинката. За мен има истински смисъл да се върна назад във времето и да си припомня забравените късчета щастие – да ме ухапе коза, да ме ужили пчела, да ме подгони гъсок, да падна в копривата, да правя рана върху рана, да откъсна домат от градината и да го изям още на браздата. „Фермата“ ще ми помогне да събера всички тези спомени и да ги предам на децата си“, обяснява Цветина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дуа Липа откровенно за секса

Дуа Липа е от популярните личности, които не само че не се свенят да показват плът по време на концертите си, но и не се срамуват да говорят по теми табу. Такава например все още остава сексът, и то за много хора. В подкаста си At Your Service 28-годишната изпълнителка разкри някои любопитни […]

Subscribe US Now