Този път Езра Милър си призна

По всичко изглежда, че неприятностите за Езра Милър не са приключили. Макар и в случая да няма място за съчувствие, тъй като актьорът сам си навлича проблемите в последните няколко години.
30-годишният актьор неведнъж е бил задържан заради непристойно поведение, внезапни нападения и тормоз над жени. Последните му прояви пък са за нахлуване с взлом в частен дом, с цел кражба, както и някои други по-дребни кражби, припомня Metro.
До момента звездата отричаше вината си по всички обвинения. Но явно в последно време е размислил и променилил позицията си. В крайна сметка се е съгласил да се признае за виновен единствено по обвинението за незаконно влизане в необитаем чужд имот.
На 1 май, миналата година, Милър нахлува в резиденция в Стамфорд, Вирджиния и открадва няколко бутилки алкохол.
Причината сега Еза да признае вината си, явно се крие в надеждата, че по този начин могат да отпаднат другите обвинения срещу него – и по-специално тези в кражба. Според служител на Върховния съд на Върмонт, където се гледа делото, ако Милър се признае за виновен за посегателство, обвиненията за кражба и кражба с взлом ще бъдат оттеглени. В противен случай, може да получи до 25 години затвор.
Всъщност е странно, че Езра – който освен актьор, а в последно време явно и престъпник, е известен и със своята небинарност и нежеланието си да бъде определян като мъж или жена – е откраднал само няколко бутилки алкохол от дома, в който е проникнал с взлом. Вероятно и това действие на актьора е резултат или от неговата ексцетричност, или от психическата му нестабилност. Неведнъж Езра е се е подлагал на лечение, касаещо психическото му здраве
Самият актьорът е споделял, че осъзнава, че има известни психически проблеми.
Въпреки всичко, не може да оспорим таланта на Езра Милър. От който явно, въпреки проблемите му, от Warner Bros няма как да се откажат. Затова и очакваме последната голяма продукция с негово участие – The Flash, да излезе официално през юни, 2023 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Синът на Галена стана истинска сензация с това изпълнение от Доминикана ВИДЕО

В социалните мрежи се появи шокиращо видео с участието на малкия син на певицата Галена. То е направено навръх Нова година в Пунта Кана, Доминикана, където певицата имаше участие за празника.  5-годишният Александър е бил черешката на тортата в новогодишната нощ и е станал голямата атракция на всички там. Много […]

Subscribe US Now