Коя е най-голямата гордост за Матю Маконъхи

Матю Маконъхи освен успешен холивудски актьор и носител на Оскар е и щастлив баща на три деца. Със съпругата си Камила Алвеш, с която са женени от 2012 г. отглеждат Леви (14), Вида (13) и малкия Ливингстън (10).
И ако Матю е популярен с ролите си в филми, наситени с екшън, то най-големият му син Леви явно е наследил неговия приключенски дух. Преди дни актьорът, участвал във продукцията от 2008 г. “Сърфистът”, сподели в своя Instagram снимка на тийнейджъра. Момчето е позира в гръб, плътно притиснало ярко зелената си дъска за сърф, а баща му гордо показва нараняванията му по тялото – следствие от сърфирането сред вълните.
Към публикацията 53-годишният актьор написа: “Сувенири”, визирайки синините по гърба на сина си.
Много фенове се присъединиха към бащината похвала. “Ние ги наричаме естествени татуировки”, написаха някои, а други добавиха: “Страхотно е да се изживяват нови неща!”
Маконъхи неведнъж е казвал колко горд е да бъде родител и че това e “единственото нещо, което е искал някога да бъде”, пише People. И че винаги е бил щастлив да помогне на децата си да открият своите таланти и интереси – независимо дали става дума за рисуване, музика или сърфиране.
През 2018 г. холивудската звезда сподели пред Today, че той и съпругата му Камила имат еднакви ценности по отношение възпитанието на децата, шегувайки се, че си “пасват добре и в това отношение”.
Добави обаче и че съзнава, че независимо от възпитанието, всъщност всичко е въпрос на ДНК. “Можем да ги пазим, да ги бутаме и така нататък, но в крайна сметка те са такива, каквито са. И затова съм щастлив да кажа, че съм родител на три здрави и много индивидуални деца”, каза Матю.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шокиращи подробности за напускането на Филип Буков от "Сървайвър"

Както вече ви информирахме, наложи се Филип Буков да напусне екстремното шоу “Сървайвър” доста рано, заради установени сърдечни проблеми. Точно те предизвикаха истинско изумление сред феновете на актьора, който бе сочен и от мнозина в мрежата за фаворит за спечелване на тазгодишното риалити. Да, ама съдбата реши друго за него, […]

Subscribe US Now