Какво прави жената на Андрей? Изплаши мрежата с тази СНИМКА

Емануела Толева публикува наскоро снимка от актуална семейна ваканция в Малайзия, която впечатли не само с мястото, където се намира семейството, но и най-вече с начина, по който изглежда чаровната съпруга на продуцента Андрей Арнаудов.

Брюнетката вече е плашещо слаба и голяма част от последователите й в социалните мрежи са меко казано притеснени от това, което се случва с нея. Кадърът, който е споделила тя, е от фитнес салон, а от него става ясно и колко поразяващо слаба е вече Емануела.
Ето как е изглеждал Андрей Арнаудов преди 20 години ВИДЕО

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Emanuela Toleva (@emanuelatolevaaa)

Тв продуцентът Андрей Арнаудов пред БЛИЦ: За първи път имаме сериал в най-гледаното време!
В своя профил пък, Андрей е пуснал не по-малко любопитна снимка от същото място с обяснението, че активният спорт е отдавна част от семейните ваканции. “Откакто с Еми сме семейство, ваканциите ми много приличат на спортни лагери, само трябва да си затворим очите за виното и бирата!”, пише продуцентът на “Фермата”.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Иван Христов и Андрей Арнаудов (@ivaniandrey.official)

От фотоса му обаче личи, че въпреки многото пот, която пръска във фитнеса, външният му вид засега не се е променил драстично и той е все така в добра форма./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Памела Андерсън за отношенията ѝ с Хю Хефнър

Ако преди години Памела Андерсън сякаш не преставаше да разголва тялото си, то през последните няколко седмици актрисата е решила, че вече е крайно време да разголи душата си. Прави го чрез множеството разкрития за живота си, както в нейния документален филм Pamela, a love story, чиято премиера беше вчера, […]

Subscribe US Now