Георги Валентинов е сломен, ето какво му причини Златка

Георги Валентинов цели 5 години беше на върха на щастието, без изобщо да подозира, че спи с „дявола“. Истината за Златка Райкова излезе наяве, когато му сложи рога с Благой Георгиев.

Днес Жоро и Благо са част от „Сървайвър“, където заровиха томахавката, тъй като и Джизъса се раздели със Златка със скандал. Бившият футболист обаче има дете от нея, както и още 3 деца от още 2 жени, докато ММА боецът е сам самичък от години.
Вече на 30 г., Георги признава, че иска много да направи семейство. Той е готов на тази стъпка още от 25-годишен, когато предложи брак на Златка в ефир. Тогава тя уж прие, но малко след това му изневери с Джизъса.

Оказва се, че бившата плеймейтка сякаш е урочасала Георги, защото след нея той така и не е успял да направи сериозна връзка с някоя жена. През последните 5 години той е търсил идеалната жена, с която да се задоми, но така и не я намира, пише “Уикенд”. 
За разлика от повечето днешни мъже, Валентинов е „за“ брака и много иска да се ожени. Той е традиционалист, иска да си намери жена, която да стои у дома, да гледа децата им и да си гледа къщата. Такива дами в днешно време обаче не съществуват.
Ето защо спортистът е започнал да осъзнава, че ако не промени критериите си, може да остане стар ерген. Той обаче е твърде набожен, всеки ден чете Библията и не иска да се примирява с „парцал“, какъвто беше Русата Златка.
След изневярата й Жоро си сменил изцяло вижданията за жените и вече не поглеждал евтини уличници като бившата му. Искал скромно и порядъчно момиче, което знае как се гради семейство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Развежда ли се наистина Рийз Уидърспун

Рийз Уидърспун и Джим Тот се срещат за първи път през 2010 г. на събиране в къщата на общ приятел. Две години по-късно актрисата разказва пред Elle, че срещата им се е случила съвсем неочаквано, а тя е останала впечатлена от неговото отношение и още в началото е разбрала, че […]

Subscribe US Now