Кога се завръща Джъстин Бийбър на сцената

Питаме се какво се случва с Джъстин Бийбър след като оповести, че има синдрома на Рамзи Хънт, който го остави с частична лицева парализа. И имаме отговор. 
Певецът ще поднови световното си турне “Justice”, съобщава AEG Presents UK. 
“Започва поредица от европейски фестивали – в Италия на 31 юли, после в Южна Америка, Южна Африка, Близкия изток, Азия, Австралия и Нова Зеландия и след това обратно в Европа през 2023 г. Подробности за отложените шоута в САЩ очаквайте скоро!”, гласи публикацията в Twitter.
От екипа Бийбър потвърдиха новината пред Variety.
Мащабното турне на изпълнителя на “Baby”, което има 75 планирани дати, ще бъде подновено с участие на летния фестивал в Лука в Италия и ще последва с пет дати в Европа през август, преди да се отправи към Южна Америка през септември. Продължава в Южна Африка, Близкия изток, Азия, Австралия и Нова Зеландия, преди да се върне в Европа през януари до март.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тортиленият шамар, който Дуейн Джонсън отнесе

Не един път сме обръщали внимание на това колко големи приятели са Дуейн Джонсън и Кевин Харт. Е, не знаем дали се виждат често и си правят услуги, но пък шегите много добре им се получават. Само преди няколко дни обърнахме внимание на закачките им по време на промотирането на “DC Лигата […]

Subscribe US Now