Принц Хари и Меган Маркъл ще посетят Нигерия, а въпросителните са повече от една

Странно е, че каквото и да направят принц Хари и Меган Маркъл, то се приема като опит за саботиране, засенчване или имитация на британския кралски двор. Последният пример беше с новия бранд на Меган и мармалада му, който според мнозина напомня продуктите, продавани от Бъкингамския дворец.
А най-пресният е от тази седмица – херцозите на Съсекс съобщиха, че се отправят на официално посещение в Нигерия на 10 май. Вестник Express моментално определи тази тяхна дейност като “имитация на кралска обиколка”.
Какво всъщност ще правят съпрузите в африканската държава и, по-важното, как точно Меган ще стигне до там? Ето отговорът на първия въпрос – двамата са приели поканата на началника на генералния щаб на Нигерия Кристофър Гвабин Муса.
Хари и Меган ще се срещнат с военни ветерани в страната, но ще участват и в редица културни събития. Посещението им отново е свързано с игрите Invictus, организирани от принца – по време на провеждането им в Дюселдорф през 2023 г. имаше много атлети от Нигерия.
Страната в лицето на министъра на отбраната Алхаджи Мохамед Абубакар Бадару, който присъства на турнира в Дюселдорф, е изразила готовността си да бъде домакин на някое от следващите му издания.
Вторият въпрос е по-любопитен. Принц Хари пристига във Великобритания, за да отбележи Десетата годишнина на игрите Invictus, на 8 май. На тази дата той ще присъства на тържествена служба в катедралата Сейнт Пол.
Два дни по-късно той ще пристигне от Лондон в Нигерия. В официалното съобщение се казва, че Меган ще се присъедини към него “директно в Нигерия”. “Не виждам как ще стане – не си представям как летиш без да кацнеш някъде междувременно от Калифорния до Нигерия”, коментира водещият Майк Греъм.
Той се зачуди дали херцогинята на Съсекс ще пътува с търговска авиокомпания, защото “не може да пътуваш с частен самолет от САЩ до Нигерия, нали?”, казва още той. Възможно ли е Меган Маркъл да кацне инкогнито в Лондон, откъдето да лети заедно със съпруга си за Лагос?

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Следващото пътуване на принц Хари и Меган Маркъл повдига много въпроси

Странно е, че каквото и да направят принц Хари и Меган Маркъл, то се приема като опит за саботиране, засенчване или имитация на британския кралски двор. Последният пример беше с новия бранд на Меган и мармалада му, който според мнозина напомня продуктите, продавани от Бъкингамския дворец. А най-пресният е от […]

Subscribe US Now