Мая Илиева се появи след 17 години, изненадата е голяма СНИМКА

Вдовицата на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев избягва светските събития и след смъртта на съпруга си почти не може да бъде забелязана и не се знае нищо за живота й. 

Но тези дни тя наруши това и се показа в целия си блясък на светско събитие, където определено всички погледи бяха прикова в нея. 

Мая е вдовица от 17 години, но живее дискретно, заможно и умно. Главния бе убит на 25 август 2022 г.
Твърди се, че Мая не е похарчила голямото наследство на Жоро, а дори го е увеличила с правилни инвестиции. В България Мая Илиева живее в затворен комплекс в Панчарево заедно с трите си деца Криста, Андреа и Георги. За имотите в Доминикана само се носят слухове. 
Брюнетката е известна с ексцентричния си стил, но никога не е прибягвала до възможностите на пластичната хирургия, въпреки милионите си. Тя дори често ходи без грим. 49-годишната вдовица изглежда зашеметяващо за възрастта си, става видно от снимките./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма такъв резил! Габи от "Ергенът" се изложи брутално

Дамският резил в “Ергенът” няма край. Самоуверената Габи от Пловдив безспорно е една от атракциите на новия сезон в любовното риалити. Според мнозина тя няма никакъв шанс да бъде целуната или да спечели сърцето на пианиста Евгени Генчев, но той не я е изгонил, за да поддържа рейтинга на предаването. […]