Това ли новият (млад) мъж в живота на Шакира

Шакира не спести много подробности от драматичната и доста болезнена раздяла с Жерар Пике. Освен в профилите си в социалните медии и в различни интервюта, тя издаде и цял албум, посветен на това събитие от живота й – Las Mujeres Ya No Lloran.
Във видеото на последния сингъл от албума “Punteria” участваше Люсиен Лавискаунт – актьорът, станал по-познат след участието си в Emily in Paris. Сцените от видеото с доста провокативни и нямаше как да не предизвикат коментари.
47-годишната колумбийка обаче не се задоволи само с това – преди ден, на 26 март, тя направи грандиозен макар и кратък концерт на Таймс Скуеър в Ню Йорк. А след това излезе на вечеря в града с 31-годишния британски актьор.
Снимките ги показват усмихнати на влизане в популярния италиански ресторант Carbone, като и двамата са облечени в черно и по никакъв начин не правят опит да избегнат камерите.
Дали зад американската вечеря на Шакира и Люсиен Лавискаунт се крие нещо повече от работно сътрудничество не е ясно. Но много фенове на певицата коментират в социалните мрежи, че двамата изглеждат страхотна двойка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е състоянието на Кристина Апългейт повече от две години след диагнозата

Кристина Апългейт никога не се е притеснявала да говори открито за здравословните си проблеми. Когато през 2008 г. е диагностицирана с рак на гърдата, чрез личната си борба актрисата помага дори за набирането на милиони долари за превенция на заболяването. В нов епизод от подкаста Armchair Expert обаче 52-годишната Кристина […]

Subscribe US Now