Смелото решение на норвежката принцеса Ингрид

Преди няколко дни видяхме норвежката принцеса Ингрид Александра в целия си блясък на гала вечерята по случай 18-ия рожден ден на принц Кристиян от Дания, където зае видно място на масата, на която бяха рожденика и домакинката на събитието – кралица Маргарет.
Сега стана ясно, че най-голямата дъщеря на принц Хаакон и съпругата му Мете-Марит е напуснала семейното гнездо и е станала независима. Принцесата, която в далечното бъдеще ще бъде наричана кралица на Норвегия (тя е втора по линия на трона след баща си), е напуснала семейната резиденция Skaugum в Аскер, която се намира на 19 километра от столицата на страната, за да живее сама в апартамент в Осло, пише норвежкото издание Se og Hor.
По-конкретно, принцесата се е установила в центъра на Somoroy, в източния край на норвежката столица, в квартал Grünerlokka. Това е един от най-модерните и интересни квартали в Осло, който е еталон за нощен живот с множество магазини втора употреба, антики и безкрайни места за слушане на музика на живо, отбелязва Hola.
През XIX век в тази област са се намирали много фабрики и домове за работници, а през XX век претърпява пълно преустройство и трансформация, което я превръща в едно от най-модерните места в града. Перфектно място за принцесата да води възможно най-спокоен и анонимен живот.
Въпреки че се очакваше, че след като завърши гимназия, Ингрид да продължи образованието си в чужбина, тя предпочете да остане в страната си, за да работи тази есен в училище Uranienborg като училищен асистент и екологичен работник. Освен това през 2024 г. ще започне военно обучение, което ще продължи 12 месеца. Следващия януари ще се установи в Camp Skjold, разположен в северна Норвегия, където ще прекара отново известно време, преди да ѝ бъде назначена конкретна военна позиция.
Междувременно принц Хокон и принцеса Мете-Марит все още не могат да получат уединение, защото вторият им син, принц Свере Магнус (17 г.), който учи в Elvebakken, все още живее с тях. Освен това Мариус Борг (26 г.), първородният син на принцесата от връзката ѝ с Мортен Борг, наскоро се завърна да живее с майка си, след като се раздели с последната си приятелка – влиятелната и риалити звезда Нора Хаукланд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Още един участник поиска да напусне "Фермата" СНИМКА

Битката за лидерското място между мъжете във “Фермата” става все по-жестока. За изненада на мнозина пореден участник поиска да напусне риалити формата, вбесен на алфа мъжкаря в “Елбетица” – актьорът Петър. Дизайнерът Сергей, който също се стреми да застане начело на зеления отбор отсече, че повече не може да понася амбициозния си конкурент и […]

Subscribe US Now