Пулс 120 удара в минута – опасната ваканция на Джейми Дорнан

Известните личности работят много, но обичат и да си почиват много. Понякога обаче една добре планирана почивка с приятели може да се окаже опасна дори и за живота на известните хора.
Джейми Дорнан вече знае това от първа ръка, защото е преживял нещо, което не се случва на всеки. От Metro разбираме, че актьорът е бил на почивка с приятели (сред които и водещият на Good Morning Britain Гордън Смарт) в Португалия, но му се е наложило да посети болница.
Според Смарт, Джейми Дорнан е получил симптоми, които са прилича на инфаркт, а те са си мислели, че може да са от прекомерен прием на еспресо, мартини и кофеин. Но в болницата лекарите са казали, че всъщност тези симптоми може да са причинени от отровна гъсеница.
Смарт казва, че става дума за космати процесионни гъсеници, като контактът с тях може да причини болезнени кожни, очни или гърлени раздразнения. Също така и обриви и алергични реакции. Парамедиците, отзовали се на повикването за влошеното състояние на Джейми Дорнан, са констатирали, че пулсът му е бил изключително висок – 120 удара в минута.
След като е бил стабилизиран и изписан от болницата, Джейми Дорнан пък е бил спрян на входа на лечебното заведение, за да се снима с част от лекарите за спомен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Постъпката на Ози Озбърн, докарала жена му до опит за самоубийство

Шарън Озбърн разказва за момента, в който научава за една от последните афери на съпруга си Ози Озбърн и опустошителните последствия за нея от тази новина. Говорейки на сцената в нейното шоу Sharon Osbourne: Cut The Crap в Лондон 71-годишната телевизионна личност разкрива, че е направила опит за самоубийство, след […]

Subscribe US Now