Златка Райкова е като развързана след раздялата с Благо! Показа си силиконовите цици в Дубай СНИМКИ 18+

Златка Райкова няма време да тъжи за неверния си съпруг Благой Георгиев и скандалната им раздяла. Докато той стяга сватба с новата си изгора, Златка е на романтична екскурзия в Дубай с новия си, където не спира да пъчи огромния си силиконов бюст. 

След раздялата с Благой блондинката е като развързана и като че ли се върна към предишния си имидж на плеймейтка. Скандалните й голи снимки от Дубай събра всички погледи и отново си припомнихме защо едно време се славеше като един от женските секссимволи на България.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

Вече стана ясно, че Златка замени Благо с арменеца Кери. Изглежда този път плеймейтката е уцелила шестица от тотото, тъй като новият й демонстрира висок стандарт на живот, за какъвто Райкова си мечтае от малка. 
Двамата пътуват на различни луксозни почивки, като с това Златка цели да покаже на влюбения Благой какво е изпуснал. А новите разголени снимки на Златка говорят едно – че по време на връзката си Джизъса явно той не й е давал да се съблича и да показва плътта си. 
Благо се готви да мине под венчило на 25 юни, а слуховете носят мълва, че е в очакване на пети наследник./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бони възроди един от големите си хитове ВИДЕО

Гласовитата изпълнителка Бони поднесе голяма и неочаквана изненада за своите многобройни почитатели. От началото на годината тя се е активизирала и не спира да работи и радва своята публика.  Този път изненадата е неочаквана и изключително приятна, тъй като се вслуша в желанията на почитателите си и реши да възроди […]