Нова драма в кралското семейство на Монако

Членовете на кралското семейство на Монако не могат да се похвалят с безоблачен личен живот. Принцеса Шарлийн може и да се е върнала към обичайните си ангажименти, но сянката на проблемите в отношенията й с принц Алберт продължава да витае над семейството.
На този фон идва новина за предстоящ развод. Шарлот Казираги – племенница на Алберт и внучка на Грейс Кели, е на път да се раздели с Димитри Расам, според редица медии. Двойката все още не е потвърдила официално това, пише Le Figaro.
37-годишната Шарлот и 42-годишният Расам се женят през 2019 г. Тя е дъщеря на сестрата на Алберт Каролин, а той – на френската кино икона Карол Буке. Година преди това се ражда синът им Балтазар. Шарлот е майка и на десетгодишния Рафаел от връзката й с актьора Гад Елмалех.
Според френските медии възможна причина за раздялата на Казираги и Расам е фактът, че тя предпочита да прекарва времето си в Монако заедно с двамата си синове, докато той е принуден да пътува между Лос Анджелис и Париж заради работата си в киното.
Шарлот Казираги и Димитри Расам са разделени от декември 2023 г., твърди таблоидното издание Voici. През януари 2023 г. редица медии съобщиха, че тя е бременна с третото си дете, но след това не последва новина за бебе. Възможно ли е това да е причина за раздялата на красивата двойка?

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Помириха ли се Виктория Бекъм и Никола Пелц

Отношенията между снаха и свекърва винаги са сложни, а когато и двете са популярни, ситуацията може да стане още по-заплетена. Това добре знаят и Виктория Бекъм, и Никола Пелц, които в последните месеци само ни карат да предполагаме разбират ли се добре или не съвсем. Още от началото на връзката на […]

Subscribe US Now