Младото гадже на Кали я остави, тя не издържа и призна пред всички… СНИМКИ

Какво се случва в личния живот на Кали и дали тя не преживява поредното си разочарование, въпреки че доскоро се хвалеше с младо гадже. Това се питат вече все по-често феновете на певицата, която, както е известно, имаше връзка с по-млад от нея пловдивски бизнесмен, собственик на верига аптеки.

Нещо повече! Кали искаше да роди и наследник на младока, нищо, че вече отдавна е многодетна майка. Той обаче, явно се е стреснал изведнъж и дим да го няма. А повод за слуховете, че двамата вече не са заедно, даде и самата Кали със скорошен двусмислен пост в социалните мрежи.
Кали пак се изказа за Глория, но този път…
Той гласи: “Желая ти да намериш това, което в мен така и не видя”. Очевидно изпълнителката е меко казано разочарована, а вероятно и много гневна на развоя на събитията.

Кали нито веднъж не показа любимия си на публично място, криейки го от любопитни погледи, което събуди съмнение дали двамата наистина са истински заедно. Запитана преди време за това, тя отвърна така: “Той не иска да бъде под прожекторите и аз добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, защото за мен е важно да сме заедно и да ни е хубаво, когато сме заедно. А дали хората щели да видят, или не, много важно! Дори е по-добре да не виждат нищо, патила съм си достатъчно през годините”.
Кали проговори за богатото си гадже, призна, че иска… ВИДЕО
Какво точно се случва сега с връзката им и дали младокът наистина си е стегнал куфарите и вече е далеч от Кали, тепърва ще става ясно, вероятно от самата изпълнителка./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кали шокира с лично признание и предизвика нещо страшно в мрежата СНИМКИ

Какво се случва в личния живот на Кали и дали тя не преживява поредното си разочарование, въпреки че доскоро се хвалеше с младо гадже. Това се питат вече все по-често феновете на певицата, която, както е известно, имаше връзка с по-млад от нея пловдивски бизнесмен, собственик на верига аптеки. Нещо […]