Подобрява ли се състоянието на Ричард Гиър

Само преди няколко дни разбрахме, че Ричард Гиър, Алехандра Силва и децата им са боледували.
Съпругата на актьора благодари на феновете си за пожеланията им за рождения ѝ ден с пост в Instagram. “Днес най-накрая се чувствам много по-добре!”, споделя още тя.
Най-тежко обаче боледуването явно е прекарал Ричард Гиър, който е развил пневмония. Тогава той и семейството му са били на семейна ваканция в Мексико именно по повод 40-ия рожден ден на Алехандра.
Разтревожени за здравето на актьора, фенове явно са отправяли въпроси за него към съпругата му. Затова тя бърза да им отговори, че той е вече по-добре.
“Събудих се тази сутрин и видях новините и всичките ви добри и тревожни съобщения, той се възстановява”, пише Алехандра Силва към снимката ѝ, на която е заедно със съпруга си Ричард Гиър и 4-годишния им син Александър. “Днес се чувства много по-добре! Най-лошото вече отмина!”, добавя тя.
Ричард Гиър и Алехандра Силва се женят през април 2016 г. Те имат две деца от брака си, като актьорът е баща и на 22-годишния си син Хоумър (от предишния му брак), а Алехандра е майка на 9-годишния Алберт (също от предишния ѝ брак), уточнява Entertainment Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Феновете на Лили Иванова посърнаха след тази новина

Лили Иванова зарадва почитателите си с новината, че все още не е готова да слезе от сцената и тази година също ще обикаля страната на голямо турне, което ще мине през всички големи градове.  Щастието на нейните фенове не се задържа дълго, тъй като разбраха колко ще трябва да броят, […]

Subscribe US Now