Племенницата на София Вергара отново ни напомни колко е секси

Лятото София Вергара сподели новината за развода си с Джо Манганиело. Двамата бяха женени седем години, a Манганиело посочи като причина “непреодолими различия”.
“Взехме трудното решение да се разведем”, гласеше изявлението им за развод. “Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, докато преминаваме през тази нова фаза от живота ни”, написаха тогава актьорите.
Вергара отговори на развода, като поиска от съда да потвърди предбрачния им брак. Тя също поиска да задържи активите си под формата на бижута, произведения на изкуството и други ценности, както и парите, които е изкарала преди, по време и след брака им.
По всичко личи, че двамата бивши съпрузи уверено продължават напред в търсене на щастие в живота. Това важи в пълна сила за София Вергара, която е на път да го намери, ако не го е сторила, след като наскоро беше засичана – и то няколко пъти, в компанията на популярния хирург Джъстин Салиман.
Откакто се раздели с Манганиело, колумбийската актриса все по-често радва феновете си, като публикува предизвикателни снимки и клипчета. Едно от последните ѝ в Instagram обаче, ни подсети за друго. А именно за очарователната ѝ племенница Клаудия Вергара, която по всичко личи, е наследила красотата и сексапила на леля си.
Определено Клаудия поразително много прилича на леля си, а и камерите също я обичат. От 2019 г. тя е един от водещите на предаването Latinx Now!. В него Вергара и колегите ѝ поднасят най-новите и интересни неща около всички звезди, за които испанският език е майчин.
И не е случаен фактът, че много често тя бива сравнявана със София Вергара – не само заради физическите прилики, но и заради сходния начин на обличане.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска шашна Гала тази сутрин, а Блажев сподели за преживян ужас

След като вчера стана ясно, че Ромина Тасевска е новата водеща на “Съдебен спор”, която заема мястото на емблематичната за рубриката в последните години Нана Гладуиш, ето, че днес футболната половинка шашна рано рано Гала в “На кафе”. Както е известно Ромина бе част от панелистите в “На кафе”, но след […]

Subscribe US Now