Тежките ограничения, които София Копола налага на своята дъщеря

Децата на популярните личности също биват наказвани от родителите си. В не особено приятна семейна ситуация попадна преди дни дъщерята на София Копола. Оказва се, че 51-годишната известна режисьорка е доста строга по отношение на възпитанието и не прави компромиси.
София стигна дори до там да затвори Роми Марс в къщи и почти изцяло да ограничи свободата ѝ. Но явно има причина за това – а именно своеволията на 16-годишната тинейджърка.
Вината на Роми се състои в това, че без да попита своите родители, е опитала да пропътува разстоянието от Ню Йорк до Мериленд, наемайки… хеликоптер. Младото момиче дори влезе в социалната мрежа Тwitter, за да разкаже историята. “За мен водка, защото съм на земята”, започва разказа си в споделеното видео. “Взех кредитната карта на баща си и се опитах да наема хеликоптер. Просто защото исках да вечерям с моя приятел”.
Нещата обаче са осуетени и Роми не пропуска да изрази и негодувание срещу майка си и баща си, които, според думите ѝ, “никога не са вкъщи”. Тя стига дори до там да определи кучето и своята детегледачка като “родители по заместване”.
Тинейджърката признава и, че не ѝ е не е позволено да използва социални мрежи. А причината, която посочва е, че родителите ѝ “не искат да бъде дете на непотизма”. Но явно профилът в Тwitter е някакво изключение. Или просто София Копола и съпругът ѝ не подозират за неговото съществуване.
Много хора реагираха на видеото и изразиха мнение в секцията за коментари. Някой дори споделя част от интервю от 2017 г., в което София говори пред The Guardian за децата си и тяхното възпитание. “Не искам дъщерите ми да бъдат изморени”, казва тя тогава. “Никога не съм виждала смисъл да водя малки деца на филмови премиери и подобни обществени събития. Искам просто те да имат детство.”
51-годишната София е омъжена за френския музикант Томас Марс (46), който е и баща на двете ѝ дъщери. Освен Роми, те споделят и Козима Марс (12), пише Hollywood Life.
София е дъщеря на известния режисьор Франсис Форд Копола (83), популярен с работата си във филмовата поредица “Кръстникът”. А самата тя има някои впечатляващи филма като издадения през 2003 “Изгубени в превода” и “Мария Антоанета” от 2006.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жизел Бюндхен проговори - и за брака си с Том Брейди, и за причината за раздялата им

Жизел Бюндхен е готова да разкаже открито какво всъщност я е накарало да сложи край на 13-годишния си брак с бившия ръгбист Том Брейди. Прави го за Vanity Fair, пред които казва, че новините в медиите за тяхната раздяла всъщност нямат общо със случилото се в действителност. Признава и колко пагубни са последствията за нея. Всъщност, браковете не […]

Subscribe US Now