Какво прави връзката на Зендая и Том Холанд толкова специална

Зендая и Том Холанд са заедно от почти две години, през които са ни доказвали неведнъж колко искрена и красива е любовта помежду им.
Актрисата преди е споделяла, че именно той ѝ е бил опора, докато е снимала трудни сцени за сериала “Еуфория”. И както и се очаква да бъде в една наистина стабилна връзка, подкрепата при тях е взаимна. Сега Том Холанд издава колко много оценява търпението на Зендая докато той е работил по новия си сериал.
За ролята си в The Crowded Room актьорът разкрива, че е трябвало да остави косата си да порасне толкова много, че да изглежда неподдържана и рошава до нетърпимост. Освен това е трябвало и да я боядиса в по-тъмен цвят.
Факт е, че подобна визия е оправдана за ролята му на убиец, но разбира се, няма как да е лесно поносима през цялото останало време, в което не текат снимки. А то е било доста – почти цяла година. Толкова дълго не само самият Том Холанд е трябвало да се справя с дългата си и неподдържана коса, но и половинката му Зендая.
“Имах луда прическа. С бретон”, казва актьорът в интервю за Radio Times. И не забравя да благодари на Зендая, че го е изтърпяла с подобен налудничав външен вид за толкова дълго време.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси забавленията на Джеф Безос и Лорън Санчес

След развода си с Макензи Скот, за която беше женен в продължение на 25 години, Джеф Безос не се притеснява да демонстрира колко щастлив е в личния си живот. От 2019 г. – още преди раздялата с Макензи, той е с телевизионната водеща Лорън Санчес. На 22 май тази година […]

Subscribe US Now