Специалната програма на Хари за коронацията на Чарлз

Седмицата на коронацията настъпи. Подготовката е в разгара си, уточняват се последни детайли, а работещите членове на кралското семейство са изключително натоварени. Такъв е и принц Хари, чието пристигане за събитието е свързано със сложно планиране.
Последната информация, която се появява в много от британските медии е, че малкият син на крал Чарлз ще бъде в Лондон буквално за по-малко от 24 часа.
Хари ще тръгне от Калифорния в петък, 5 май, ще присъства на официалната церемония в Уестминстърското абатство от 11 ч. до 13 ч. британско време на 6 май, след което ще лети обратно към САЩ следобеда между 14 ч. и 14 ч.
Това ще му позволи – след десетчасов полет, да пристигне вечерна на 6 май у дома в Монтесито, за да присъства на четвъртия рожден ден на сина си Арчи, уточняват Deadline. Съпругата му Меган Маркъл ще бъде с децата им в САЩ през цялото време на коронацията.
Плановете на принц Хари не са официално потвърдени от съображения за сигурност. Това беше и обяснението за забавянето на отговора му на поканата за коронацията.
В момента принцът съди вътрешното министерство на Великобритания за това, че премахна 24-часовата охрана на него и семейството му, след като той и съпругата му се оттеглиха като работещи членове на кралското семейство през 2020 г. Въпросната охрана се плаща от парите на данъкоплатците.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Стана ясно каква е мистериозната болест, която покоси Константин

Преди няколко дни Констанин изплаши всички с новината за мистериозна болест, която го е покосила. Лекарите му забранили да излиза, тъй като обривът по тялото му може да се окаже заразен.  Певецът с най-лиричния глас във фолка отмени участията си и във видео, поместено в социалните мрежи, заяви колко е […]

Subscribe US Now