Правил ли си е пластична операция Зак Ефрон

Благодарение на ролята си в “Спасители на плажа” Зак Ефрон успя да се поизтупа от сладникавия образ на Disney, който го направи известен.
За целта актьорът се превърна в същински терминатор, като физиката му е доста трудно да бъде постигната повторно. Тя е постигната чрез много тренировки и стриктен режим на хранене.
В интервю за Men’s Health казва, че за да е максимално изчистен по време на снимките, се е наложило да приема силни дуаретици. В резултат на всичко това е развил безсъние и е изпаднал в депресия. След края на снимките на Зак Ефрон му е отнело шест месеца, за да се почувства отново добре.
След това неприятно преживяване е преосмислил приоритетите си и е решил да не поставя фитнеса и тренировките в центъра на всичко. В интервюто актьорът споделя и защо напоследък изглежда по по-различен начин.
През април в социалните мрежи се появиха коментари на хора, които твърдят, че Ефрон си е направил пластична операция на лицето, защото челюстта му изглежда по-голяма от преди. Да, наистина се е случило нещо, но то няма общо с операция.
Зак Ефрон казва, че преди около четири години е счупил челюстта си след инцидент в дома му, при който дори е загубил съзнание. Положението е било сериозно, а в резултат на случилото се дъвкателните му мускули са станали по-силни и са се уголемили. Което обяснява и малко по-различният му външен вид в областта на челюстта.
Но слуховете за пластична операция са били толкова много, че са накарали дори собствената му майка да го попита дали наистина са верни. Но Ефрон се е научил, че не трябва да обръща внимание на подобни неща и какво си мислят хората.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Страшен развой за Динко Вълев след жестокия инцидент, остава инвалид

Ямболският бизнесмен с улична закваска Динко Вълев може би ще остане инвалид до края на живота си след брутален инцидент, състоял се край Девня в началото на седмицата. 35-годишният ловец на бежанци пострада тежко, след като 150-килограмова стрела на кран се стовари върху него при опит да репатрира обърнала се […]