Почина Бенджи Грегъри – актьорът, изиграл Брайън в сериала “Алф”

“Алф” е един от първите сериали, които сме гледали у нас с появата на първата частна телевизия и е любим вече на няколко поколения. Всички 101 епизода, снимани между 1986 и 1990 г., разказват историята на семейство Танер, които заживяват с извънземното Алф, след като един ден то просто се появява в гаража им.
Един от главните герои в сериала е по-малкото дете в семейството – синът Брайън. Ролята е изиграна от актьора Бенджи Грегъри, за когото снощи, 10 юли, става ясно, че е починал на 46-годишна възраст.
На 13 юни той е бил намерен мъртъв в колата си на паркинга на банка в Аризона. Според изданието TMZ най-близките на актьора смятат, че е бил в банката, за да депозира чекове, когато е заспал в колата си.
Предполага се, че е починал от топлинен удар в автомобила. Докато е бил в Аризона температурите са надхвърляли 40 градуса. Заедно с Бенджи Грегъри в колата му е било намерено мъртво и кучето му Ханс.
Причината за смъртта на актьора обаче все още не е финално потвърдена. Отново пред TMZ неговата по-голяма сестра – Ребека Херцберг-Пфафингер, е споделила, че той се е борил с депресия, биполярно разстройство и нарушение на съня, което го е държало буден с дни.
След края на “Алф”, през 2018 г. от Warner Bros. издават, че планират римейк на сериала. Плановете обаче биват отменени и чак по-късно става ясно, че всъщност Shout! Factory са придобили правата върху “Алф” и ще разработват ново съдържание, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето каква е контузията на Григор Димитров след Wimbledon

Григор Димитров започна силно участието си на Wimbledon и след първите няколко гейма на мача срещу Даниил Медведев продължаването му към четвъртфиналите изглеждаше наистина реално. За съжаление, обаче най-добрият български тенисист се подхлъзна при посрещането на една топка, което доведе до контузията му. Димитров се опита да продължи, но дори […]

Subscribe US Now