Ето каква е контузията на Григор Димитров след Wimbledon

Григор Димитров започна силно участието си на Wimbledon и след първите няколко гейма на мача срещу Даниил Медведев продължаването му към четвъртфиналите изглеждаше наистина реално.
За съжаление, обаче най-добрият български тенисист се подхлъзна при посрещането на една топка, което доведе до контузията му. Димитров се опита да продължи, но дори медицинският таймаут, който използва, не се оказа достатъчен, което наложи отказването му.
Така Медведев продължи напред, а Григор Димитров се прибра у дома, за да разбере какво точно се е случило. В профила си в Instagram тенисиста реши да даде малко повече ясно около контузията си.
Григор Димитров написа, че след като е преминал няколко прегледа и скенера е станало ясно, че има разкъсване на абдуктора на левия крак. 
Най-добрият български тенисист пояснява, че ще му е нужно време за почивка, но вече е започнал рехабилитацията и възстановяването си. Ясно е, че Димитров пропуска Олимпийските игри в Париж, но е под въпрос участието му в турнира във Вашингтон, който започва в края на месеца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Samsung и Just Cavalli с грандиозно модно шоу в центъра на София на 10 юли

Какво е модерно в Париж? А в Милано, Сеул или София? Тенденциите отдавна излязоха от сферата на локалното и се превърнаха в сила, която сближава хората по цял свят и ги кара да се чувстват част от една глобална общност. А кои са тенденциите, които пътуват най-бързо по земното кълбо? […]

Subscribe US Now