Samsung и Just Cavalli с грандиозно модно шоу в центъра на София на 10 юли

Какво е модерно в Париж? А в Милано, Сеул или София? Тенденциите отдавна излязоха от сферата на локалното и се превърнаха в сила, която сближава хората по цял свят и ги кара да се чувстват част от една глобална общност.
А кои са тенденциите, които пътуват най-бързо по земното кълбо? Високите технологии, модата и музиката. Точно тези три неща се обединяват в Samsung Fashion Show – вълнуващо събитие, което ще се случа на едно от най-емблематичните места в София – площада пред катедралата “Св. Александър Невски”. А датата наближава – 10 юли (сряда) с начало 20:00 ч.
Жълтите павета ще се превърнат в моден подиум, където ще бъдат представени едновременно непредставяни до момента модели за есен-зима 2024 на Just Cavalli, както и най-новите смартфони от серията Samsung Galaxy Z.
“Just Cavalli говори езика на модата, като интерпретира енергията на поколението Z за по-различен поглед върху градското улично облекло”, уточняват от Samsung и ни канят да видим колекция, вдъхновена от златисти пустини и зелени джунгли с много деним и анималистични принтове, които стоят чудесно и на фона на градския пейзаж.
И в най-дълбоките джунгли, както и в забързаните световни мегаполиси животът ни няма да е възможен без високите технологии, които смартофоните предоставят в дланта ни. Затова в ревюто ще видим и най-новите модели Galaxy Z от серията на Samsung с интегриран изкуствен интелект Galaxy AI.
Информирани за най-актуалното в света на модата и технологиите, не ни остава нищо друго освен да се позабавляваме с музика и танци. Защото Samsung Fashion Show е всичко изброено дотук плюс страхотен концерт под открито небе.
На дългата 35 метра невиждана до момента за България сцена ни очакват изпълнения от хип хоп легендите Ъпсурт и виртуозния цигулар Васко Василев. А заедно с нас на грандиозното шоу ще се наслаждават специалните гости Даниеле Ломбардо – главен дизайнер на Just Cavalli, и Серджо Ацолари – главен изпълнителен директор на Roberto Cavalli.
Samsung Fashion Show предоставя невероятна възможност да прекараме страхотна вечер на открито в центъра на София и то в най-активния туристически сезон, когато столицата приема туристи от цял свят. За тях, както и за жителите й, локацията му не е избрана случайно – площад “Св. Александър Невски” е едно от най-лесно достъпните места с градски транспорт, но и пеша или с колело. Точно затова Samsung България продължава партньорството си със Столична община в името на каузата “Ходенето е модерно” за насърчаване на активния живот и намаляване на въглеродните емисии.
Спектакълът на Samsung България и Just Cavalli се осъществява в партньорство със Столична община, модна агенция “Визаж” и Евгения Калканджиева.
Samsung Fashion Show е на 10 юли 2024 г. от 20:00 ч. на площада пред катедралата “Св. Александър Невски” в София. Събитието е достъпно за всички.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Каролина Куркова - как изглежда някогашният "ангел" на Victoria's Secret днес

Да бъдеш “ангел” на Victoria’s Secret оставя отпечатък върху кариерата ти завинаги. Каролина Куркова става популярна като модел именно с участието си в шоуто на бранда за бельо, но през 2009 г. решава да се оттегли от активна работа в модата. Днес Куркова е точно на 40 години и демонстрира […]

Subscribe US Now