Още една поп фолк звезда легна до ножа за нов балкон, но се оказа, че… СНИМКИ

Куклата на “Alpha Music” определено все повече започва да прилича на… кукла, смятат голяма част от последователите на младата поп фолк дива Лидия.

Скорошна нейна снимка в социалните мрежи провокира небивал интерес най-вече заради набъбналото й деколте. Въпросът дали случайно тийн любимката не е легнала под ножа, за да коригира гръдната си обиколка, беше съвсем очакван. 
Поп фолк певицата Лидия изневери на Наско Колев, пусна секси СНИМКИ 18+ от яхта и…

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от LIDIA (@lidia_alpha)

Самата Лидия за момента не е коментирала дискусиите по адрес на бюста си, а близки до звездата издават, че всъщност тя не си е правила пластична операция, а просто умее да подбира така тоалетите си, че да създават илюзията за по-пищен бюст. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от LIDIA (@lidia_alpha)

Фолк певицата Лидия с баба си на дискотека! За първи път… СНИМКИ
Изпълнителката иначе не крие, че има корекция на носа, която се оказала доста опасна за здравето ѝ, както самата Лидия споделя – почти фатална, но всеки човек има право да решава какво да прави с тялото си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дженифър Лорънс разкри мистерията около детето си

Дженифър Лорънс не е от известните личности, които обичат да говорят за личния си живот. Почти всичко значимо се разбира от доверени източници или папарашки снимки. Така през лятото на миналата година тръгнаха слуховете, че тя е бременна. И те се оказаха напълно верни, защото в началото на тази беше […]