Мария Илиева бременна за трети път, ето доказателства СНИМКИ

Година и половина след раждането на дъщеричката си София, певицата Мария Илиева май чака трети наследник. Очевидци разказват, че гласовитата изпълнителка напоследък носи по участия широки рокли, които прикриват наедрялото коремче. 

Наш репортер забеляза, че при гостуването си в шоуто “С Рачков всичко е възможно” също показа наедряла фигура. Тя бе и единствената, която бе пощадена от екипа при скеча с наклонената стая, за да не стане гаф и да навреди на бебето. 

На последните си участия Мария се облича в торби, а по-ранни снимки на звездата показват, че още преди повече от месец е спряла за слага колани и да подчертава талията си, както правеше досега. Това е странно предвид факта, че след много критики, че не влиза във форма след раждането, в началото на есента Мария най-накрая успя да се отърве от излишните си килограми.
Изпълнителката винаги е споделяла, че цял живот е мечтала за голямо семейство с много деца. Самата тя няма братя и сестри, родителите й са се развели още когато е била в детската градина и е израснала основно с майка си. Нещата в живота й обаче се стекли така, че първото си дете ражда чак когато е 40-годишна. Това е синът й Александър. Бащата е много по-младият от нея бивш футболист Георги Михайлов, който не присъства на изписването на бебето и майката от болницата. Двамата се разделят официално малко след раждането на детето. Три години по-късно обаче Мария ражда сестричка на Алек.

Както е известно, бащата е Александър Междуречки, син на бившия столичен кмет Петър Междуречки. За него певицата казва, че любовта на живота й. А двамата май са решили да станат още веднъж родители./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Наистина ли са разделени Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Само преди дни, на 15 ноември, Оливия Уайлд беше забелязана заедно с двете си деца да пее и танцува на концерт на Хари Стайлс в Лос Анджелис. Предвид това, изненадващо се появиха твърдения, че двойката временно се е разделила. Слуховете за връзка между Оливия Уайлд и Хари Стайлс се появиха […]