Тази известна двойка се похвали, че ще стават родители СНИМКИ

Бяхме свикнали в последните години готините новини, свързани с инфлуенсъри и реалити герои да ге научаваме около празниците.

Сега обаче беше доста скромно – едно звездно бебе (това на Поля и Митко от “Един за друг”) и един годеж (на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева).
Е, добре, че бяха Стела и Сандев, за да отсрамят инфлуенсърската гилдия.
Защото двамата обявиха, че ще стават родители! Направиха го в емоционално видео в канала на Стела в YouTube, както и с публикации в Instagram, където показаха и снимки от ехографа, пише vbox7.com.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Stella (@stela.pavlova)

Всичко започнало през октомври, когато Стела забелязала, че има закъснение в цикъла. Нейната братовчедка настояла да си направи тест и той се оказал положителен. Това не било твърде изненадващо, тъй като двамата със Сандев тъкмо били решили, че искат да имат свое дете и от месец правили опити. 
Забележителното в случая е, че Стела успяла да опази тайната от половинката си цели 2 седмици в търсене на най-подходящия момент и начин, за да му съобщи. Накрая го направила, като му връчила кутия за обувки, в която имало обаче бебешки такива, както и положителния тест.
И двамата са категорични, че все още не осъзнават напълно какво им се случва, но са изключително щастливи. Терминът на Стела е 27 юни, а към момента тя е в средата на четвъртия месец от бременността. Качила е около 3 кг., а коремчето започва да ѝ личи.
Влогърите вече са съобщили на най-близките си, че ще стават родители, а пола на бебето все още не се знае.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Stella (@stela.pavlova)

Стела и Сандев се събраха отново тази година. Дълго време обаче подновената им връзка беше тайна. Обявиха събирането си в специално видео, като не определиха раздялата им като грешка, а като един период на поуки и ценни уроци. Двамата осъзнали, че са един за друг, а сега любовта им била дори още по-силна./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мирела от "Игри на волята" без свян си показа дупето за ЧНГ СНИМКА 18+

Новата година е тук и дойде време за всички онези цели, които си поставихме в навечерието ѝ. А да си признаем – здравословното хранене и спортът са най-честите цели за всички ни. Мирела от “Игри на волята” не прави изключение. Танцьорката качи снимка в Instagram, с която сподели с феновете […]