Тайното оръжие на Кейт Мидълтън

Новината за неконкретизираната операция в коремната област на Кейт Мидълтън шокира много от феновете й. Процедурата обаче е минала добре, а принцесата се възстановява в London Clinic, от където не спира да поддържа контакт с всички важни за нея хора.
На първо място това са децата й – десетгодишният принц Джордж, осемгодишната принцеса Шарлот и петгодишният принц Луис. Тримата редовно се чуват с майка си по FaceTime – предпочитаното приложение за общуване между тях, когато са разделени.
Това, разбира се, става с помощта на баща им. Принц Уилям е неотклонно до тях в Аделаид Котидж, където всички очакват прибирането на Кейт Мидълтън. Твърде вероятно е тя да бъде изписана още този четвъртък, 25 януари, пишат Hello.
“И Кейт, и Уилям са много отдадени родители – те водят децата на училище, посещават мачовете и концертите им, и гледат да са у дома навреме за лягането им”, коментира кралската експертка Емили Наш.
42-годишната принцеса може и да бъде изписана от болницата тази седмица, но към публичните си ангажименти се очаква да се завърне след Великден. Междувременно обаче още от болницата тя държи нещата под контрол.
Кейт Мидълтънне спира да провежда телефонни разговори и да координира работата по някои от важните за нея каузи като Shaping Us например – инициативата за ранно детско развитие, с която се захвана през 2023 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Марта Стюарт

Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now