Колко спечелиха актьорите от “Двама мъже и половина” от участието си в сериала

“Двама мъже и половина” постигна както огромен любителски, така и значителен комерсиален успех. Сериалът, който се излъчва в периода от 2003 до 2015 г. дори се превърна в един от най-високо оценените телевизионни ситкоми.
А историята е наглед обикновена – комедийното шоу проследява живота на двама братя и едно момче, които, по стечение на обстоятелствата, живеят заедно в къща на брега на океана в Малибу, Калифорния. Сериалът се откроява обаче със забавните ситуации и остроумния хумор, произтичащи от различните характери на героите.
Главно действащо лице е Чарли Шийн, който обаче напуска заради лични проблеми. Заместен е от Аштън Кътчър и въпреки че смяната предизвика противоречия, все пак сериалът запазва статуса си на любим на феновете.
Но любопитно е каква е цената, на която актьорите от “Двама мъже и половина” се превъплъщават в своите роли. И ако трябва да бъдат класирани по своето богатство, ето как би изглеждала подредбата.
Аштън Кътчър като Уолдън Шмид – 280 милиона долара
Актьорът, който отдавна е популярен в холивудските среди, се присъединява към актьорския състав на сериала в девети сезон, поемайки ролята на един от водещите герои.
Въпреки че идва на мястото на Чарли, Уолдън е представен като пълна негова противоположност – той е неуверен, добросърдечен и емоционално уязвим герой.
Джон Крайър като Алън Харпър – 70 милиона долара
Джон Крайър е от самото началото до края на комедийното шоу, превъплъщавайки се умело в образа на наивния и невротичен по-малък брат на Чарли.
Ролята му заслужено носи множество номинации за награди и престижното отличие Еми за най-добър поддържащ актьор в комедиен сериал.
Ангъс Джоунс като Джейк Харпър – 20 милиона долара
Едва на 10 г. момчето е избрано за ролята сина на Алън Харпър, който е един от централните герои. Внезапното му решение да напусне сериала по време на десетия сезон през 2013 г. предизвика голямо разочарование у феновете.
Взаимодействията на Джейк с чичо му Чарли и домашната помощница Бърта (изигран от Кончата Феръл), доведоха до редица незабравими комедийни моменти.
Холанд Тейлър като Евелин Харпър – 12 милиона долара
Играта на Тейлър като властната и доминираща майка на Чарли и Алън ѝ спечели множество похвали както от публиката, така и от критиците. Факт е, че актрисата направи запомнящи се изяви, изобразявайки сложните отношения родители-деца.
Тейлър е известена и с това, че е плътно до Чарли Шийн в най-трудните му моменти и застава винаги на негова страна в противоречията, които се водят по време на снимките на сериала.
Чарли Шийн като Чарли Харпър – 10 милиона долара нетно състояние
Актьорът е популярен още в края на 80-те г., особено с филми като “Смотаняци”, но най-голяма слава му носи участието именно в “Двама мъже и половина”. Той е не само централен образ, но и се превъръща в един от определящите аспекти на сериала. Чарли е представен като безгрижен и хедонистичен ерген с любов към алкохола, хазарта и случайните връзки.
Както се оказва обаче, до голяма степен Чарли играе самият себе си в успешния ситком. В крайна сметка разгулния начин на живот води до край на участието му в него, както и до тежки здравословни проблеми. Актьорът открито е признавал, че е ХИВ позитивен – диагноза, с която живее и до днес.
Кончата Ферел като Бърта – 10 милиона долара
Без безмилостно хапливата и иронична домашна икономка, сериалът надали щеше да е това, което е. Преди да почине през 2020 г., тя има не само милиони в банковата си сметка, но и статус на истинска знаменитост.
Ферел остана като второстепенен герой през цялото време на шоуто до последния му епизод през 2015 г.
Мелани Лински като Роуз – 5 милиона долара
Роуз е ексцентричната и обсебена от Чарли Харпър съседка. Известна е с непредвидимото си и леко налудничево поведение.
Превъплъщението на Лински добавя комедиен, но и леко мистериозен елемент към шоуто, а лудориите на героинята ѝ се превръщат в постоянен източник на хумор в цялата поредица.
Марин Хинкъл като Джудит Харпър – 4 милиона долара
Бившата съпруга на Алън и майка на Джейк е жена с много изисквания, твърде материална и често манипулативна. Играта на Хинкъл я доказва като истински комедиен талант.
Дженифър Тейлър като Челси – 3 милиона долара
Челси е една от малкото сериозни любовни връзки на Чарли Харпър. Представена е като земна и практична жена.
Ейприл Боулби като Канди – 2 милиона долара
Тя е красивата, но шеметна и леко глуповата млада жена, която се забърква първо с Чарли, после с Алън Харпър.
Боулби получава ролята веднага след първото си прослушване. Тя се справя много успешно, допринасяйки за безгрижния и хумористичен тон на шоуто, пише The Things.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изплуваха СНИМКИ от юношеството на Момчил от "Игри на волята"

Наш репортер попадна на интересни снимки от тийнейджърските години на Момчил от “Игри на волята”. На някои кадри си личи, че риалити звездата не е чак толкова хрисим, за какъвто се представя в шоуто и е имал доста буйно юнoшество.  Прави ни впечатление още, че от дълго време е обвързан […]